צריך עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחוף!!
    אמיר
    19/07/2011

אני וחברה שלי רוצים להתחיל לקיים יחסי מין ובגלל בעיות אישיות היא צריכה לעשות מלא מלא בדיקות לפני לקיחת הגלולות..והיא לא כל כך רוצה לעבור את הבדיקות האלה.. השאלה היא אם היא יכולה לקחת איזהשהן גלולות בלי לעבור את הבדיקות האלו..כי זה קצת מפחיד לקיים יחסי מין רק עם קונדום מפחד של קריעה שלו או משהו בסגנון..אני חייב עזרההה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• צריך עזרה דחוף!! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    19/07/2011

לא ולא אין דרך אחרת!!!! אין לקחת תרופות /גלולות מבלי להתיעץ עם רופא!!!!
    אך מלבד הגלולות וקונדום יש גם נובה רינג, טבעת עם הורמונים, שמכניסים אותה כמו טמפון ...כדאי לה להתיעץ עם הגניקולוג/ית על האפשרות הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא מסרבת לעבור את הבדיקות!מה עושים

אמיר
    19/07/2011

אנחנו כבר בני 18 ..אני קצת מעל והיא קצת מתחת לגיל 18..והאמת אני קצת חושש לשכב עם קונדום..וברור שחייבים להתייעץ עם רופא..אבל אין שום גלולה שרופא יכול להביא לה מבלי לעבור את כל הבדיקות האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא מסרבת לעבור את הבדיקות!מה עושים - תגובה

דניאלה פרייפלד
    19/07/2011

יש אמצעי מניעה אחרים בשוק, שאולי היא יכולה להשתמש בהן ,ללא צורך בכל הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו