שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילי
    19/07/2011

אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין פעם ראשונה לפני מס' חודשים, ניסינו מאז כמה פעמים, וכל פעם מחדש הדבר הכאיב לי, הייתה הרגשה לא נעימה בזמן החדירה,היו לי כאבים כשניסינו לשנות תנוחות שונות. עד עכשיו לא נהנינו מזה כלל.
    שנינו כבר מבואסים מהמצב, מה אפשר לעשות?
    ומקווה שהתשובה לא תהיה להמשיך ולנסות,כי כבר ניסינו הרבה פעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    19/07/2011

בת כמה את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לילי
    19/07/2011

18..וגם חבר שלי. אנחנו שנה וחודשיים יחד. הפעם הראשונה שניסינו הייתה לאחר חצי שנה-7 חודשים יחד. וניסינו מאז עוד מס' פעמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    19/07/2011

אם הבנתי נכון ,הכאב שאת מציינת, קורה בזמן החדירה תנסי לתאר יותר את הכאב צריבה שורף...ואם הפין בפנים הכאב קיים? ואם כן איפה...
    האם את לוקחת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

לילי
    24/07/2011

זאת מן תחושת אי נוחות כזאת, אני לא מרגישה הנאה מהחדירה, זה לא מרגיש לי מהנה כמו שהוא מכניס לי אצבעות למשל, שמזה אני ממש נהנית. זה לא נוגע במקומות שנעימים כביכול. וכשהוא נכנס עמוק מדי עם הפין זה כואב ואני אומרת לו לצאת ישר..
    ואני לא לוקחת, עד עכשיו זה היה עם קונדום.
    אם אני אקח גלולות תהיה לזה השפעה על היחסי מין? לא נראה לי הגיוני שהקונדום זה מה שהופך את החוייה ללא נעימה, אולי אנחנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך,וזה מתסכל בצורה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ - תגובה

דניאלה פרייפלד
    24/07/2011

אם הבנתי נכון אין כאב צריבה בזמן החדירה אלא שהוא בתוכך.....
    האם את מספיק רטובה בכדי לאפשר חדירה ,האם הוא נכנס לאט,
    האם את מתוחה או רגועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו