רוצה להתקדם עם חברה שלי מאוד!דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתקדם עם חברה שלי מאוד!דחוף!
    דניאל
    20/07/2011

שלום..
    אני וחברה שלי כבר חצי שנה ביחד ואנחנו ממש מאוהבים אחד בשני אין דברים כאלה! אנחנו בנתיים רק מתנשקים כמעט כל הזמן כל כמה דקות נשיקה צרפתית ומלא נשיקות רגילות על הפה..
    עכשיו אני מת כבר להתקדם איתה שלב ממש קטן להתחיל איתה בנגיעות כזה
    אני רוצה נגיד שאני מתנשק איתה לשלוח ידיים להשים ידים על התחת ואני לא יודע איך לעשות את זה כי אני מפחד מהתגובה שלה ..
    בבקשה תעזרו לי באמת בבקשה =[
    !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדניאל

יניב
    20/07/2011

מאחר שביקשת לדעת בוא אני אלמד אותך על נשים מתוך ניסיון רב[כאישה] ...

אני מבינה את הצורך שלך הוא לגיטימי וטיבעי חרמנות זה דבר בריא ...
    המידה של חברה שלך היא בין ממוצעת לגדולה בטח יש לה חזה יפה
    ועכשיו קרא כמה עצות שלי כמה שאתה מאוהב בה או לא יודעת מה ... תשתדל לשדר לה שאתה בטוח בעצמך במובן של אתה יודע מה אתה רוצה.. שמור ממנה ספייס אל תדבק אליה תתחשב בה.. תסתכל עליה כשאתה נוגע בה תיראה את התגובות שלה ותפעל לפי זה אתה חייב להיות רגיש לרצונות שלה זה לא פילוסופיה זה פשוט מאוד גברים צריכים לילמוד כייצד לגעת באישה זאת אומנות תלחש לה באוזן שהיא סקסית בעינך תחמיא לה תגיד לה מה אתה אוהב בה מה יש בה שאין באף אחת תן לה תחושה שהיא מיוחדת .. ותגיד לה איפה הית רוצה לגעת לה אתה יכל להגיד לה משפט כמו "אני רוצה שתהני "אני רוצה לעשות לך טוב לענג אותך" .אתה יכל לומר לה "תלמדי אותי איפה לגעת לך כדי שתהני ". חשוב שתתקדם עם הידיים בעדינות ולאט אתה יכל לגעת לה בגב התחתון תוך כדי נשיקה סוערת וליראות את התגובה אם היא נרתעת מייד תפסיק אבל כל עוד הרמזור ירוק אתה יכל להמשיך לאט לאט[לכיוון התחת] חשוב שתחמיא לה באמיתיות אם אתה אוהב את התחת שלה או את החזה תגיד לה ..תיהיה ישיר ותשתמש עם הידיים שלך כמו אומן אם היא יפה תגיד לה וואי איזה יפה את תתפעל ממנה. למרות הכל חשוב שתתיחס אליה כמו בן אדם ולא כמו זונה או כלי !!כל העצות שנתתי לך הם מתוך ניסיון רב ...כל עוד תדע להישתמש בהן במידה ובצורה חכמה ולא בצורהאגואיסטית ודפוקה !!תשתף אותה בפנטזיות שלך בהמשך ותשאל אותה מה הפנטזיות שלה חשוב שתשדר לה שאתה מכבד אותה ושהיא יכולה להרגיש איתך פתוחה זה יסיר את הלחצים המיותרים וימנע ריחוק פיתאומי
    כתבתי הרבה אבל זה חשוב
    שיהיה בהצלחה[=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל שלום

מירב שרון
    20/07/2011

כמו שחברתך לפורום כתבה, כדאי שזה ייעשה לא לאט ובהתחשבות בצרכים שלה, מה שחשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה וזה כמו שחברתך לפורום כתבה לך, תדבר איתה על הרצון שלך ותשאל אותה איך היא רוצה שתגע בה ואיפה.אתם שניכם צעירים וזו חוויה חדשה עבור שניכם, מותר לך להיות עם תחושה של חוסר ביטחון וכדאי לך גם לדבר איתה על זה, אולי גם היא מרגישה ככה וזה לגיטימי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו