כמעט שכחה גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט שכחה גלולה
    תום
    20/07/2011

ככה אני וחברה שלי שנה ביחד ועושים סקס כבר חודשיים בערך...
    היא התחילה לקחת גלולות לפני שבוע וכבר יצא שהיא כמעט שכחה אם לא הייתי מזכיר לה
    אמרנו שנשכב בלי קונדום אבל מה זה מסוכן שהיא תשכח ככה
    היא אומרת שלא קרה לה לפני ומאז אני לא סומך עליה רק עם גלולות...איך אפשר לעזור לה לזכור? להתקשר אליה כל יום להזכיר לה? זה לא נראה לי מציאותי בכלל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמעט שכחה גלולה

הוספת תגובה

• לתום שלום

מירב שרון
    20/07/2011

אני מבינה שאתה חושש מכך שהיא תשכח. אם אתה לא סומך על הזיכרון שלה, תשתמשו גם בקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן וגם

תום
    21/07/2011

גם לא סומך אבל הקטע שאני רוצה לעזור לה להתרגל כי נגיד כשלוקחים כדורים זה נכנס לשגרה בסוף ולא שוכחים
    אני רוצה לעזור לה חבר שלי אומר שחברה שלו מקבלת סמס משהו שנקרא מזכירונט אבל הוא אומר שזה משהו שהיא מקבלת חינם כי היא לוקחת גלולות פליים אז חשבתי ליעץ לה שתבדוק אם זה מתאים לה גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    21/07/2011

בהחלט כדאי להציע לה אם יש לה נטייה לשכוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו