טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ככה אני וחברה שלי שנה ביחד ועושים סקס כבר חודשיים בערך... היא התחילה לקחת גלולות לפני שבוע וכבר יצא שהיא כמעט שכחה אם לא הייתי מזכיר לה אמרנו שנשכב בלי קונדום אבל מה זה מסוכן שהיא תשכח ככה היא אומרת שלא קרה לה לפני ומאז אני לא סומך עליה רק עם גלולות...איך אפשר לעזור לה לזכור? להתקשר אליה כל יום להזכיר לה? זה לא נראה לי מציאותי בכלל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם לא סומך אבל הקטע שאני רוצה לעזור לה להתרגל כי נגיד כשלוקחים כדורים זה נכנס לשגרה בסוף ולא שוכחים אני רוצה לעזור לה חבר שלי אומר שחברה שלו מקבלת סמס משהו שנקרא מזכירונט אבל הוא אומר שזה משהו שהיא מקבלת חינם כי היא לוקחת גלולות פליים אז חשבתי ליעץ לה שתבדוק אם זה מתאים לה גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד