קבלת אורגזמה מסקס יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת אורגזמה מסקס יבש
    ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/07/2011

שלום,
    אני וחברה שלי בני 18 היא בתולה ואנחנו עושים בזמן האחרון הרבה סקס יבש עם בגדים מלאים..כלומר שתינו גם עם תחתונים וגם עם מכנסיים.
    אני מצליח להגיע מהחיכוך בסופו של דבר לגמירה ואני חייב לשאול.. חברה שלי, אפשר לומר ממש גונחת וזה נראה כאילו היא מאוד מאוד נהנית מזה ואפילו עד כדי כך שהיא מגיעה לאורגזמה. זה הגיוני? נראה לי קצת הזוי שהיא תהנה כל כך עד כדי גניחות או אפילו תגיע לאורגזנמה מחיכוך שנוצר עם בגדים מלאים ואפילו ללא חדירה אחת. אני צודק?
    היא כאילו מושכת אותי יותר קרוב אלייה ועושה תנועות של חיכוך בעצמה בזמן הגניחות עד לרגע שיא שבו היא עוצרת וזה נראה כאילו היא גמרה. שוב, למרות שזה נראה לי מאוד הזוי. נכון?
    אפשר הסבר על זה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת אורגזמה מסקס יבש

הוספת תגובה

• לאורי

יניב
    21/07/2011

בנות נטרפות מסקס יבששש [גם אני] לעומת בנים שלרוב יעדיפו חדירה בגלל זה זה נראה לך מוזר אני זוכרת את הפעם הראישונה שעשיתי סקס יבש לא רציתי שיפסק לעולם אחרי שהתחלתי לשכב [עם חדירה] קצת ירדה לי החרמנות מחקרים מראים שבין 60% לבין80% אם אני זוכרת נכון בערך נשים לא נהנות רק מחדירה עצמה לכן סקס יבש [גירוי של הדגדגן מבחוץ] אם אתה בתור גבר יודע לעשות את זה כמו שצריך זה קלף ג'וקר שיש לך בתור גבר וזה כישרון לענג אישה

שיהיה בהצלחה[=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס יבש - תגובה

דניאלה פרייפלד
    22/07/2011

רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה ...אלא הן צריכות חיכוך, לרוב, על או באיזור הדגדגן
    אז כן , היא מצליחה עם ביגוד ,ע"י החיכוך להגיע לאורגזמה .
    עוד אפשרות ,היא מאד מאד נהנת והקולות אינן קשורות לאורגזמה אלא להנאה שלה!
    המטרה להינות ונמע שהיא אכן נהנת
    ואני מקווה שגם אתה נהנה
    אתה גם יכול לשאול אותה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו