מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבלת אורגזמה מסקס יבשד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2011
שלום,
אני וחברה שלי בני 18 היא בתולה ואנחנו עושים בזמן האחרון הרבה סקס יבש עם בגדים מלאים..כלומר שתינו גם עם תחתונים וגם עם מכנסיים.
אני מצליח להגיע מהחיכוך בסופו של דבר לגמירה ואני חייב לשאול.. חברה שלי, אפשר לומר ממש גונחת וזה נראה כאילו היא מאוד מאוד נהנית מזה ואפילו עד כדי כך שהיא מגיעה לאורגזמה. זה הגיוני? נראה לי קצת הזוי שהיא תהנה כל כך עד כדי גניחות או אפילו תגיע לאורגזנמה מחיכוך שנוצר עם בגדים מלאים ואפילו ללא חדירה אחת. אני צודק?
היא כאילו מושכת אותי יותר קרוב אלייה ועושה תנועות של חיכוך בעצמה בזמן הגניחות עד לרגע שיא שבו היא עוצרת וזה נראה כאילו היא גמרה. שוב, למרות שזה נראה לי מאוד הזוי. נכון?
אפשר הסבר על זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
יניב21/07/2011בנות נטרפות מסקס יבששש [גם אני] לעומת בנים שלרוב יעדיפו חדירה בגלל זה זה נראה לך מוזר אני זוכרת את הפעם הראישונה שעשיתי סקס יבש לא רציתי שיפסק לעולם אחרי שהתחלתי לשכב [עם חדירה] קצת ירדה לי החרמנות מחקרים מראים שבין 60% לבין80% אם אני זוכרת נכון בערך נשים לא נהנות רק מחדירה עצמה לכן סקס יבש [גירוי של הדגדגן מבחוץ] אם אתה בתור גבר יודע לעשות את זה כמו שצריך זה קלף ג'וקר שיש לך בתור גבר וזה כישרון לענג אישה
שיהיה בהצלחה[=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס יבש - תגובה
דניאלה פרייפלד22/07/2011רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה ...אלא הן צריכות חיכוך, לרוב, על או באיזור הדגדגן
אז כן , היא מצליחה עם ביגוד ,ע"י החיכוך להגיע לאורגזמה .
עוד אפשרות ,היא מאד מאד נהנת והקולות אינן קשורות לאורגזמה אלא להנאה שלה!
המטרה להינות ונמע שהיא אכן נהנת
ואני מקווה שגם אתה נהנה
אתה גם יכול לשאול אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)