מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמאיה26/07/2011
כמה זמן אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים אפשר לקחת גלולה כמו פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/07/2011לגבי פוסטינור ניתן לקחת עד 72 שעות מרגע קיום יחסי מין לא מוגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנהלת הפורום תתביישי לך
מאיה29/07/2011בהודעה שלי כתבתי על פוסטמור או נורלבו , למה קיצצתם לי את ההודעה כנראה אתם מקבלים כסף מהחברה שמשווקת את התרופה הזו וזו בושה לרפואה ולמוסר, בסוף לקחתי נורלבו רק בגלל מה שעשיתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
דורון29/07/2011תלכי לעזעאזל יחתיכת מפגרת אנאלפבתית הם עושים לך טובה שהם מגיבים לך הם עושים את זה בהתנדבות !!
שרלילה מפגרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולך נועם
מירב שרון29/07/2011תודה על הפרגון אבל השפה שלך בוטה מדיי אנא להבא להימנע מכך. אנחנו נאלצים למחוק הודעות עם שפה שהיא לא נאותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
מירב שרון29/07/2011אין לי שום אינטרס לכאן ולשם, אני לא מכירה את החברה השנייה אז בטח לא ארצה להטעות אותך, לכן מסרתי פרטים לגבי מה שאני יודעת. העיקר שאת נטלת גלולת חירום ובתקווה שהסיכון להריון לא רצוי מאחורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה את זו שעובדת בתשלום
מישהי שיודעת31/07/2011את הרי מפרסמת את חברת נורלבו.
פתאום צצו בפורומים שעוסקים בסקס מיליון "שאלות" שמזכירות את הגלולה הזו.
אלה הודעות בתשלום ולכן מקצצים לך אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מורןן31/07/2011כמה שיותר מוקדם לאחר הקיום יחסי מין לא מוגנים - שלא יעברו יותר מ- 72 שעות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)