מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה.חסויה11/01/2008
יש ל חבר אני אוהבת ותו אבל אני עדיין לא מוכנה לישכבר איתו אבל מכרח אות בכוח יום אחד הייתי אצלו הוא תפס לי את היידיים התחיל להפשיט אותי בכוח התחלתי לצעוק עליו תפסיק והוא הפעיל עלי כוח התחיל להפשיט אותי התחלתי לבכות הוא השכיב אותי על המיטה לבש קונדום והתחיל לגעת לי בחזה חזקק הכניס לי אצבעות וממש היה לי כוב ואז החדיר לךי ואני בכיתי בעמצה אבל הוא החזיקלי את היידים לא ידעתי מה לעשות כי אהבתי אותו אז לא עצרתי רק נסיתי להוציא אותו מימני צרחת קצת ובכיתי ואז כשהוא נירדם יצאתי בשקט והלכתי הביתה הפעפ הראשונה שלי הייתה כמו אונס עכשיו לא דברנו ולא כלום אני מסננת אותו הוא אומר שם אני לא יענה לו הוא ירביץ לי הוא יהרוג ואתי אנימפחדת הוא תמד מרבץ לי.. מה לעשותת:\\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואי
....12/01/2008ואואו מתוקה בימינו זה ניקרא אונס אני מציעה לך ללכת להורים שלך ולספר במידה ואת לא רוצה אז לפחות תספרי את זה לחברה קרובה או ידיד קרוב שיטפלו בו..או יש את האפשרות האחרת לפנות למשטרה וככה כבר הוא לא יוכל לעשות לך כלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
טל12/01/2008מציעה לך בחום לדבר עם אמא שלך ולאחר מכן לפנות למשטרה, אם לא מפצירה בך להתקשר לקו לנפגעות אונס, כי מה שעברת נקרא אונס חד משמעית- זה לא "כמו".
את חייבת לקבל טיפול ועזרה.
שולחת לך המון חום והצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה גם מהדוקטורים בבקשה!
ליטל13/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתתף לשאלה
בדוי 220/01/2008אורך הפים שלי הוא משהו כמו 13-14 ס''מ..
זה די הגיוני כי בעיקרון בקבוצת חברים שלנו יש לי בין הגדולים אבל בכל זאת הוא לא ניראה כזה גדול, אני בן 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא כל יום
חילי21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנושה שלום
מירב שרון14/01/2008כפי שכבר ענו לך כאן חברייך לפורום, מה שאת מתארת שעברת עם החבר שלך זה בפירוש "אונס". אני ממליצה לך בחום להתקשר לטלפון 1202 לאיגוד מרכזי הסיוע לנפגעי תקיפה מינית על מנת לקבל ליווי ותמיכה. זה יכול להיעשות בצורה אנונימית, את לא חייבת להזדהות בשם, חשוב שתקבלי ליווי ותמיכה כי את חווית טראומה וחשוב שלא מצטרכי להתמודד עם זה לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)