מאוננת ומנסה לעשות סקס עם המשפחה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוננת ומנסה לעשות סקס עם המשפחה .
    נערה בת 14
    31/07/2011

אני בת 14 ואני כל הזמן מסתכלת באינטרנט על זיונים וסקס ,
    אני גם מאוננת עם בקבוק של טיפקס ומכניסה אותו ואני גם מאוננת עם בובות וטושים , ויש לי בת דודה בגילי ושהיינו קטנות תמיד הייתי מוצצת לה את הציצי ואת הכוס והיא לי גם ואף אחד לא ידע , ועכשיו שהיא באה אלי היא כבר לא רוצה לעשות את זה אז שאנחנו ביחד יושבות על הספה עם שמיכה אני מכניסה את ברגל שלה לתוך הכוס שלי .
    יש לי בן דוד שקטן ממני בשנה ופעם ששנתי אצלו ישנתי איתו באותה מיטה הוא לקח לי את היד שם אותו בזין שלו וכל כך נהנתי ואחר כך לקחתי לו את היד והוא שיחק לי בכוס וזה היה כל כך כיף .

זה מותר לעשות את זה בגיל הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנערה בת 14

מירב שרון
    31/07/2011

את מתארת גילוי עריות אצלך במשפחה בינך לבין בני דודים שלך. את שואלת האם זה מותר בגילך, גילוי עריות מעורר שאלות מוסריות קשות וממשיך להיחשב לטאבו בחברה, הסוגיה של הגיל משנית לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    01/08/2011

אין גיל לגלות מיניות של המין השני
    אך שהיה חד פעמי ולא הרגל שכל פעם לעשות את זה
    פשוט זה גילוי עירות ופשוט אסור לעשות את זה

שתגדלי והיה לך חבר ואהבה מי שלך
    אז תשלבו בקשר הנאה מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו