בקשר לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לבני
    יאיר
    04/08/2011

שלום.

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אנסה בכל זאת.
    שבוע שעבר הייתי עם משפחתי בבריכה העירונית, ובסוף השחייה הלכנו להתקלח ולהתלבש במלתחות. בכללי כשאני במלתחות אני מסתובב בלי בגדים, אבל הבן שלי היה איתי (בן 14 וחצי). לא ידעתי אם להסתובב בלי בגדים או להתקלח עם בגד ים ולהסתיר. בסוף יצא שהוא קצת ראה את מה שיש לי...
    הבעיה היא שאני די מרגיש שהוא מסתכל בכוונה ואולי יוצא לו סיפוק מזה... לפני כמה ימים גם ראיתי אתר פורנוגרפי של הומואים פתוח במחשב שלו והוא לא יודע.
    האם זאת סיבה להסתיר? לא להסתיר? אנחנו הולכים לבריכה עוד פעם מחר ואני רוצה לדעת מה לעשות ואם זה משנה בכלל...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לבני

הוספת תגובה

• מה עשית?!

מישהו שמבין
    04/08/2011

זו טעות ענקית מה שעשית. היית צריך לקחת בחשבון שמישהו יכול לראות אותך. אתה לא לבד בעולם. יש עוד אנשים בברכה שעשויים ללכת גם להתקלח באותו זמן.
    בקשר לבן שלך נתת לו ביטחון לגבי העניין הזה.אני ממליץ לך לעקוב אחריו במיליון עיניים.
    לגבי האינטרנט תבדוק באיזה אתרים הוא גולש. בסוף אתה תהיה מוכרח לדבר איתו על זה.

בפעם הבאה תיזהר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת שמישהו יראה אותי?

יאיר
    04/08/2011

זאת מלתחה...היא נועדה כדי להחליף בגדים ובגלל זה יש הפרדה בין גברים לנשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאיר שלום

מירב שרון
    05/08/2011

הבן שלך בגיל ההתבגרות. זה גיל שבו הוא מגלה את המיניות שלו עם עצמו ועם הסובבים אותו. בגיל הזה יש לגיטימציה לחקור את עצמך בנדון וזה מה שהבן שלך עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו