חייבת תשובה ממש דחוף...חשוב ממש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה ממש דחוף...חשוב ממש!
    מורן
    13/01/2008

קודם כל,
    אני הולכת לקבל את הזריקת פפילומה הזאת, הבנתי שתקופה מסויימת אסור לקיים יחסיי מין...אם לא אז אפשר אוננות ומין אוראלי?

חוצמיזה, יש לי שאלה אחרת,
    יש לי שערות בשביל שבין הפות לתחת.....איך מורידים בדרך הכי פחות כואבת?
    ואיך אפשר שלא ישארו אחרי זה נקודות אדומות וכואבות כאלה?..

תודה רבה מראש-מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי שד"ר רפי חרותי יענה על שאלתך

מירב שרון
    14/01/2008

על החיסון נגד ה-HPV ולגבי שאלתך השנייה כדאי שתיכנסי לפורום של הסרת שיער, להלן הלינק:

http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=90

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה שוב...

15/01/2008

עניתי לגבי החיסון. לפני קבלת חיסון את יכולה גם להתייעץ עם המחסנ/ת, אשר אמורים לדעת את כל התשובות לגבי תופעות לוואי ואיסורים כלשהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערות

חילי
    21/01/2008

עליך להשתמש בקצף גילוח רצוי של גילט. הקציפי את המקום שבין הכוס לתחת ובזהירות מירבית תטלי מגלחה עדיף מאך 3 ותתחילי לגלח שמרי היטב לא להתקרב עם הסכין לדגדגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו