איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר המין
    בן
    12/08/2011

אני בן 16.5 והזין שלי באורך של 12 ס"מ....זה נכשיו קטן מאוד? בנורמה? אני עוד גובה ,יכול להיות שהוא עוד יגדל?
    יש לי הרבה שערות ערווה אבל חוץ מזה עוד לא התפתחתי כל כך...
    הייתי רוצה לדעת מבנות בפורום הזה עם הם היו פעם עם משהו עם אורך כזה של פין והאם זה מבאס או פחות כיף?אם הייתם יודעת שלגבר יש כזה אורך עדיין הייתם רוצות להזדיין איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר המין

הוספת תגובה

• לבן שלום

מירב שרון
    12/08/2011

אני כבר כמה שנים טובות עונה כאן בפורום וטרם נתקלתי במישהי שהאורך לא היה מספיק לה, זה issue שמעסיק כאן אך ורק את הבנים והוא חוזר על עצמו שוב ושוב למרות שאנחנו תמידז עונים כאן שאין שום חשיבות לאורך...
    ובכ"ז מאחר וזה כן מעסיק אותך, הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ובכן האורך של הפין שלך בהחלט בטווח הנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטווח הנורמה?

בן
    12/08/2011

לא הבנתי איך אם הנורמה היא בין 14 ל-18 ולי יש 12 אני בנורמה?
    הייתי מעוניין שתהני על שאלותי האחרות בנוגע לאפשרות שהוא עוד יגדל אם את מוכנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאשר מדברים על נורמה...

מירב שרון
    12/08/2011

אז יש אחוזונים, יש אחוזון 50, שזה הממוצע, ויש מתחת לזה ומעל זה אבל עדיין זה בנורמה, מה שיוצא מהנורמה נקרא סטיית תקן ואתה בהחלט בנורמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה שידוע לי

מירב שרון
    12/08/2011

ספציפית לגבי הפין, לרוב יש צמיחה עד גיל 16. לגבי שאר שאלותיך, פנית לבנות מהפורום, סביר להניח שלא תקבל יותר מדי תגובות כי שוב, זה ממש לא מעסיק בנות, זה בעיקר מעסיק את הבנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו