מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?אנה לנאו12/08/2011
שלום רב,
אני נערה בת 18 שנמצאת במערכת יחסים שנה+.אני וחבר שלי מקיימים יחסי-מין כבר 8 חודשים בערך בצורה לא מוגנת.
חודש שעבר ב29.7 הייתי אמורה לקבל וסת ועד היום ה12.8 לא קיבלתי.
עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ושתיהן יצאו שליליות..
השאלות שלי הן-
האם ישנו סיכוי שאני בהריון עפ"י ש2 הבדיקות יצאו שליליות?
איזה סיבות יכולות לגרום למחזור לאחר?
והאם יש איזה משהו נוסף שאני יכולה לעשות (מלבד בדיקות ביתיות) בכדי להסיר את הספק?
תודה רבה מראש,אנה לנאו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/08/2011את יכולה לעשות בדיקת דם על מנת לשלול הריון לא רצוי, זאת הבדיקה הכי אמינה. סביר להניח שאם עשית 2 בדיקות שתן בעזרת ערכה ביתית ויצא שלילי אז אין הריון. האם בדר"כ המחזור שלך סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
אנה לנאו13/08/2011היו לו תקופות שהוא לא היה סדיר,אך בחודשים האחרונים הוא היה סדיר וההבדלים היו רק בכמה ימים.בד"כ הוא היה מגיע ב29 לחודש או ב30..הבדלים של לא יותר מיומיים ולכן עכשיו זה מדאיג אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2011קודם כל עד כה היה לכם מזל וכדאי כן להשתמש באמצעי מניעה.אז בבקשה!!!
כן יש דברים שמשפיעים ויכולים לגרום לאיחור :לחץ...שינוי דרסטי בהרגלי אכילה
אם עושים לפי ההוראות וקנית ערכה בבית מרקחת לרוב הם מדיקים אך תמיד יש טעויות לכאן ולכאן ניתן לעשות בדיקות אם את בכללית במרכזים לבריאות האישה כדאי להתץקשר למרפאה שלך לברר
אני גם ממליצה לך לפנותץ בפורום בגנקולוגיה לנערות יש לשאר שיהיה להן מה להוסיף
בתקווה שהתשובות מהימנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה ומירב
אנה לנאו13/08/2011תודה רבה על תשובותיכן.
אני משערת שאני כבר אעשה בדיקת דם ליתר ביטחון,וכמובן שלהבא נשתמש באמצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)