מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להשתחרר ..גל13/08/2011
שלום, אני מנסה לקיים יחסי מין עם בן זוגי שאני מאוד מאוד אוהבת, ונהנית ממשחק מקדים וממין אוראלי, אך ברגע שהוא מתכוון לבצע חדירה, אני נרתעת , עשיתי בדיקה והכל תקין אין לי בעיה גופנית, הבעיה היא נפשית, כי אני מפחדת מכאב ומחדירה (אפילו קעקוע אני לא עושה וחרדה מזריקות), אך אני כן רוצה לקיים יחסים כמו בחורה נורמלית, משתחררת וזורמת ומאוד רוצה, ובן זוגי פועל לפי הקצב שלי, אני אומרת לו שאני מוכנה תכניס, ברגע שאני מרגישה שראש הפין נוגע בי, אני אומרת לו להפסיק. ותודה לאל יש לו סבלנות, אבל אני נמאס לי :| כבר ניסינו חודשיים במהלכם הוא הצליח להכניס אצבע יותר מפעם (וזו התקדמות בעיניי) , אך ללא הצלחה בקיום יחסים.
מה לעשות ?
- אנו מנסים עם חומר סיכה ky
- משקיעים במשחק מקדים
- במהלך כל האקט אני רגועה ומשוחררת, אך מתכווצת "ברגע האמת"
- ניסינו יותר מתנוחה וכלום לא עזר
אני מאוד מאוד רוצה ומוכנה ומבינה שזה לא אמור להכאיב וכי זה להפך מהנה..
האם יש חומר מרדים שניתן להשתמש בו באיזור ?
או כדור הרגעה ?
או תנוחה שהגוף בה משוחרר , ללא אפשרות להתנגדות או התכווצות שרירים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשתחרר .. - תגובה
דניאלה פרייפלד13/08/2011רק שתדעי ,את נורמלית !!!!
חרדה לפני חדירה תופעה מוכרת .אני שמחה לשמע שאת בקשר שבנוי מ"קשר" ולא רק על הקשר המיני של חדירה ....
אני ממליצה לכם ללכת ליעוץ מיני ,תכנסי לאתר של איט"ם .
בנתיים לקיים מפגשים מינים ללא נסיון לחדירה ,שיהיה הנאה הדדית ,ללא החשש של נצליח לא נצליח ...כך שניכם נהנים ,אין אכזבה ונשארים עם טעם טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)