סקס עם חברה שלי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם חברה שלי...
    אלון גימל
    20/08/2011

שלום, אני וחברה שלי מוכנים כבר לקיים יחסי מין, וניסינו פעם אחת אבל הזין שלי פשוט לא עמד כשהתחלנו לנסות להחדיר אותו. אני אחד שהרבה שנים אונן על פורנו וגם סתם פנטזיות, ופתאום כשהגיע הדבר האמיתי, אני לא התחרמנתי, ולפעמים אני מנסה לחשוב על פנטזיות שלי, כשאני במיטה עם חברה שלי , רק כדי שאני אצליח להעמיד את הזין..

בבקשה תענו לי איך אני יכול להתחרמן כשאני עם חברה שלי, יכול להיות שהיא פשוט לא מושכת אותי כמו בנות אחרות? אולי אני צריך לנסות לפנטז עליה?
    הזין שלי לא עומד כשהיא מוצצת לי או מביאה לי ביד, רק אחרי הרבה זמן שהיא מביאה לי ביד ולפעמים גם פנטזיות על אחרות אז אני מצליח לגמור איתה...
    בבקשה תעזרו לי

תודה, אלון גימל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם חברה שלי...

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/08/2011

כפי שאתה בעצמך מבין, נוצרה אצלך תלות בפורנו, ועכשיו קשה לך להגיע לעוררות מינית עם חברתך. אני מציעה שתתחיל להפחית את תדירות צפיית הפורנו באופן הדרגתי באוננות ובכלל ותתחיל להרחיב את עולם הפנטזיות שלך. במקביל תנסה להתחבר לגוף ולתחושות הפיזיות שלך. כלומר כשאתה נוגע בה, תחשוב מה אתה חש, האם העור שלה רך, חלק, חלקים מסויימים יבשים/רטובים וכד', כנ"ל כאשר היא נוגעת בך, מה אתה חש, האם המגע עדין/עמוק, תתמקד בגוף, אם המחשבות מתעסקות בעומד לי/לא עומד לי זה גול עצמי אז תכניס את המחשבות הלא רלבנטיות למגירה דמיונית ותתמקד שוב בגוף ובתחושות הפיזיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו