מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה גדולה!!!!!!!!!!ללא22/08/2011
אני בן 19 (עוד 4 חודשים בן 20) ויש לי בעיה גדולה!!!!!!!!!!!! זה קשור לאורך איבר המין שלי (2 סנטימטרים)
עד גיל 11 אורך איבר המין כלל לא עניין אותי ולמען האמת חשבתי שלכל הבנים יש קצר באחד מהטיולים של בית הספר שלי (הייתי בן 12) חבר שלי היה חייב להשתין ואני לא יכולתי להתאפק והלכתי להציץ לו כדי לראות את שלו וראיתי שיש לו איבר מין ארוך לא עד כדי כך אבל הרבה יותר ארוך משלי חשבתי שיש כנראה כאלה אם ארוך לכן לא התייחסתי לזה כל כך
אבל בהמשך הטיול כשעוד אחד מהחברים שלי הלך להשתין הצצתי לו וראיתי שגם לו אחד ארוך אפילו יותר ארוך מהחבר הקודם.
למוחורת התחלתי בסידרה שאני קורא לה "תראה לי את שלך ואני אראה את שלי"
זה ממש לא היה קל אבל הצלחתי לשכנע אותם בכך שאמרתי להם שזה משהו אישי חשוב
איבר המין הכי קצר שראיתי היה 11 סנטימטר והכי ארוך היה 14 סנטימטר
אחר כך הלכתי אל האחים הקטנים שלי (הראשון קטן ממני בשנה והשני בשלוש שנים)
אצל האח הראשון האורך היה 12 סנטימטר ואצל האח השני האורך היה 9 סנטימטר
זה ממש אוכל אותי מקינאה!!!!!!!!!!!!!!! יש דרכים להאריך את איבר המין?
אני ממש לא רוצה להגיע לאורולוג וגם לא יכול כי אני דתי וההורים שלי בטוח לא יסכימו לעניין הזה שאתחיל להאריך את הפין
אז בבקשה!!!
דרך אגב אני לא מאונן ואף פעם לא גמרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה גדולה!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2011בזיקפה כאשר מודדים מהבסיס עד הקצה 2 סמ'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ללא23/08/2011אורך בזיקפה:2 ס"מ
רפוי: בין חצי ל1 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות את שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואים שלו קראת את מה שכתבתי
ללא23/08/2011אני לא יכול עכשיו לחטט באינטרנט בחיפוש אחר פורום כזה!! אף פעם לא הייתי הרבה זמן על המחשב ובמיוחד באינטרנט וההורים שלי עלולים לחשוד שמשהו לא בסדר אם אמשיך ככה (כמו שציינתי אני דתי) ואם ההורים שלי יגלו שאני גולש באינטרנט כדי לדעת איך לפתור את הבעיה שלי לא רק שהם לא יעזרו לי אלא יכניסו אותי עוד יותר לדיכאון!!!!!
אז בבקשששששששההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את מה שכתבת
מירב שרון23/08/2011אתה פנית אלינו כדי לקבל ייעוץ מקצועי ואנחנו משתדלים לעזור לך כמה שאנחנו יכולים ואם אין לנו את הכלים ואת הידע כדי לעזור ספציפית עם הבעיה שלך, אנחנו גם צריכים להודות בזה ולהפנות אותך לגורם המקצועי המתאים. אתה חושש שהוריך יעלו על זה שהיית בכל מיני אתרים שלא מתאימים מבחינת הרקע הדתי שלכם, אז התייעצתי עם בעלי שהוא במקרה טכנאי מחשבים והוא הציע שאחרי שתתייעץ עם הפורום של אורולוגים שיש אותו באתר הזה של BeOK אז אח"כ תגלוש למלא אתרים אחרים כדי להעלים עקבות באינטרנט...מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2011תראה 2סמ' בזיקפה אכן קטן!
אין קסמים ו/או תרגילים להגדילו, יש ניתוח.
אתה בגיל, שאתה יכול לגשת, ללא ידעת ההורים ,לאורולוג.
לך לאחד שלא במקום מגורך אפילו מחוץ לעיר להתיעצות.
חיית איתו כמעט 20 שנה קח זמן לברר אם ניתוח אפשרי ואם תחליט שכן לברר היטב מי יעשה!!!
אם יצא לך לקרא בפורום, קראת שגודל לא קובע...אומנם 2סמ' קצר, אך הוא יכול לחדור וגם לגמור, זה התכלס שבחדירה. לענג אישה ולהינות בעצמך לוקח יותר מגודל הפין.להיות מאהב טוב לא בהכרח קשור לגודל ועומק החדירה.
הנאה מינית הדדית כוללת את כל גופך.נשים לרוב לא גומרות מחדירה!!! צריך לענג אותן ולרובן סביב הדגדגן בכדי להביא אותן לאורגזמה.אז מיניות הינה ריקוד של כל גופך עם חדירה לצאת להיכנס לענג ובעצם חשוב יותר כמה אתה יכול להחזיק את הזיקפה.
שתדע...ולא פחות חשוב הקשר הרגשי שאתה תיצור עם השותפה לריקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאוננות
חיים24/08/2011שלום אני בן 20 לאחרונה אני מנסה להיגמל מאוננות אך אני חווה הרבה פעמים קרי לילה שזה מאוד מטריד אותי והרבה מחשבות על סקס מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים שלום
מירב שרון24/08/2011קרי לילה זה נורמלי וגם אוננות, למה להיגמל מזה? אלא אם כן מדובר בתדירות גבוהה מדי, מה התדירות של האוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)