סקס עם חברה שלי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס עם חברה שלי...
    אלון גימל
    24/08/2011

שלום, אני וחברה שלי ניסינו כבר 3 פעמים לקיים יחסי מין, אך כל פעם שאני שם קונדום הזין "יורד" לי, ואז שאנחנו מנסים להכניס אותו ולהתחכך זין וכוס, או שהיא מביאה לי ביד וכאלה, אז כבר הוא נשאר לא עומד. אני כן מתחרמן איתה מאוד כשאנחנו עושים סקס יבש אבל כשמגיע הקטע של הקונדום יורד לי ואז כבר לא הולך...
    אני לא מרגיש לחוץ אבל יכול להיות שאני קצת חושב על זה שצריך להעמיד אותו ושהוא יכנס, ואני מנסה לא לחשוב על זה ולהכנס לרגע, אבל עדיין לא עומד לי ואז תמיד נגמר בזה ששנינו ערומים והזין שלי לא עומד וזהו..
    בבקשה תעזרו לי ותנו לי שיטות איך להמשיך להתחרמן גם אחרי ששמתי קונדום
    תודה, אלון גימל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס עם חברה שלי...

הוספת תגובה

• סקס עם חברה שלי... - תגובה

דניאלה פרייפלד
    25/08/2011

בני כמה אתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני 17 וחצי

אלון גימל
    25/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני 17 וחצי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    25/08/2011

תעשה נסיון לשים את הקונדום ללא החברה ולראות מה קורה ,כלומר ,להתרגל לקונדום על הפין, לאחר מכן תעשו מפגש 1-2 ללא חדירה אך עם הקונדום...
    לאחר מכן אם אתה רואה שאתה מחזיק זיקפה תעשה מפגש מיני אשר בו אין חדירה אלא התקרבות לנרתיק ומשחק סביבו ללא חדירה.
    אם זה הולך אז במפגש הבא משחק בפתח הנרתיק ואז לאט לנסות חדירה .
    לפי התאור שלך יכול להיות שגם ללא הקונדום לא היתה מחזיק זיקפה בגלל הלחץ.
    אני מקווה שזה יעזור אם לא תחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו