מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס עם חברה שלי...אלון גימל24/08/2011
שלום, אני וחברה שלי ניסינו כבר 3 פעמים לקיים יחסי מין, אך כל פעם שאני שם קונדום הזין "יורד" לי, ואז שאנחנו מנסים להכניס אותו ולהתחכך זין וכוס, או שהיא מביאה לי ביד וכאלה, אז כבר הוא נשאר לא עומד. אני כן מתחרמן איתה מאוד כשאנחנו עושים סקס יבש אבל כשמגיע הקטע של הקונדום יורד לי ואז כבר לא הולך...
אני לא מרגיש לחוץ אבל יכול להיות שאני קצת חושב על זה שצריך להעמיד אותו ושהוא יכנס, ואני מנסה לא לחשוב על זה ולהכנס לרגע, אבל עדיין לא עומד לי ואז תמיד נגמר בזה ששנינו ערומים והזין שלי לא עומד וזהו..
בבקשה תעזרו לי ותנו לי שיטות איך להמשיך להתחרמן גם אחרי ששמתי קונדום
תודה, אלון גימל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם חברה שלי... - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2011בני כמה אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני 17 וחצי
אלון גימל25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני 17 וחצי - תגובה
דניאלה פרייפלד25/08/2011תעשה נסיון לשים את הקונדום ללא החברה ולראות מה קורה ,כלומר ,להתרגל לקונדום על הפין, לאחר מכן תעשו מפגש 1-2 ללא חדירה אך עם הקונדום...
לאחר מכן אם אתה רואה שאתה מחזיק זיקפה תעשה מפגש מיני אשר בו אין חדירה אלא התקרבות לנרתיק ומשחק סביבו ללא חדירה.
אם זה הולך אז במפגש הבא משחק בפתח הנרתיק ואז לאט לנסות חדירה .
לפי התאור שלך יכול להיות שגם ללא הקונדום לא היתה מחזיק זיקפה בגלל הלחץ.
אני מקווה שזה יעזור אם לא תחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)