מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדליםאבי30/08/2011
שלום. אני בן 14 ויש לי אח בן 11 והוא התחיל כבר להתפתח יש לו כבר שיער באיבר מין ולי עוד אין. איך זה?זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים - תגובה
דניאלה פרייפלד30/08/2011התפתחות ילד למתבגר לגבר אינו נבדק רק על סמך שערות באיבר מין יש גברים שבכלל אין להם שער באיזור זה.
התפתחות הינה, גובה =גדילה של חלקי גוף, חזה שמשתנה, קול בהמשך, שיעור בגוף/פנים אך גם כאן לא בהכרח.קרי לילה מחשבות מעוררות מינית..אחריות התנהגות...פצעי בגרות...
מכלול דברים ולא רק אחד בפני עצמו.
וכן כל אחד שונה ולכן אולי האח שעיר ואתה פחות אך אוךי אתה יותר גבהה והוא פחות או שוני אחר..
לא כדאי להשוות! רצוי לשים לב רק על השינויים שמתרחשים אצלך...יש ספרים בחנויות על התבגרות לבנים עם הסברים כדאי לקנות.זה לא בושה לרצות לדעת ולקרא ממקור מוסמך.
הצלחה שיהיה לך בתקופת התבגרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי31/08/2011אני יודע את זה אבל יש כן הבדלים לא רק שיער . יש הבדלים גדולים בגודל בשלי לשלו ועוד הבדלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד31/08/2011אני שומעת דאגה רבה! ולכן ההצעה שלי אליך, לבקש מהורך לפנות לרופא ילדים תציג בפניו את דאגותיך, אם הוא חושש הוא יפנה אותך לרופא שמומחה להתפתחות ילדים גם ניתן לפנות בכמה קופות ישירות לרופא שמתמחה בתחום.
שוב כל אחד ואחד עם קצב משלו ויכול להיות שאתה LATE BLOOMER כלומר מאחר ופתאום זה יבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)