מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנאלילטם05/09/2011
שלום רב !
אני בת 18 ועם חבר שלי 3 שנים !
אחת הפנטזיות שלו זה מין אנאלי ! כל פעם שאנו מקיימים יחסי מין הוא מבקש ממני אם אני יכולה להגשים לו אותה ! (לא הסכמתי לנסות אפילו ) אך חשבתי על זה ורציתי לשאול אם יש לזה חסרונות , אם זה יפגע במשהו
תודה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי - תגובה
דניאלה פרייפלד06/09/2011יש שאומרות שזה הסקס הכי טוב שהיתה להן, חוויה של....
ויש זה לא עושה להן כלום
נהנות ויש שלא
בקיצור אישי מאד ...
נזק לא צריך להיות
יש שעושות חוקן כדי להתנקות לפני...לקנות בבתי מרקחת
חשוב להקפיד על רטיבות מרובה אז עם חומר סיכה
חשוב חדירה איטית!!!
וחשוב לעצור אם לא טוב/ נעים לך!!!
לא לעבור ממין אנאלי לפתח הנרתיק !!!!
יופי שאת מוכנה לחשוב על זה ובכל זאת את לא חייבת לממש ...זה לא נק' מבט על אהבתך אליו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לטם10/09/2011תודה רבה על ההודעה הקודמת - רציתי לשאול עוד משו , נגיד ואני אסכים - אם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2011חסר ....אם מה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לטם11/09/2011אם הוא גומר בפנים - איך אני אמורה לנקות שמה - עם מה , איך ? שיהיה לי נקי ולא בטעות איכשהו יגיע לי לפתח הנרתיק ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/09/2011מגוון או עם מגבת לחה...ולא לתת לו (פינו) להתקרב לפתח הנרתיק לא מחשש לזרע והריון ,יותר מפני חשש להעברת חידקים לפתח הנרתיק, אותם חידקים שבגללן שותפים ידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ועוד שאלה
לטם17/09/2011לאחר מה שרשמת - ותודה רבה מאוד עזרת לי - הסכמתי לו חד פעמי ... היה לי דווקא נחמד ומאז הוא שומר עליי כמו על העיניים שלו - כל שנייה מתקשר ושולח לי הודעות שהוא אוהב אותי ושאני אהבת חייו בקיצר - אוהב אותי עד סוף
עכשיו ישלי שאלה - כאשר הוא גמר בפנים והוצאנו אותו שמתי את היד שלי (כדי לחסות ) את הנרתיק -כדי לא להיכנס להריון וגם מהחיידקים שאמרת ,,היד שלי הייתה רטובה ואז ישר הורדתי אותה לנקות את היד ואת האיזור - אני לא יודעת אם הזרע שלו אוליי יצא לי משם והגיע לי לנרתיק - יש מצב אוליי שנזל קצת או לא יודעת ונכנסתי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון ועוד שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/09/2011הסיכוי לפי התאור שלך קלוש ביותר עד בכלל לא
אז לא לדאוג אני שמחה שנהנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)