מאמי אישוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמי אישוז
    נטלי
    09/09/2011

אתמול בלילה שמעתי רעש מהחדר של ההורים שלי , אז הלכתי לבדוק מזה..

התקרבתי לחדר שלהם והיו קולות מוזרים כאילו הם מנסים ממש חזק לחרבן , בקיצור הדלת הייתה תקועה אבל כשדחפתי חזק הצלחתי לפתוח אותה

ואז ראיתי את אמא שלי במיטה עם גבר שהוא לא אבא שלי!
    אבל זו לא הייתה הבעיה... פתאום שמתי לב כמה אמא שלי בכושר :) היא נראית ממש טוב!

אבל אז הפלצתי! כי היתרגשתי מיופייה של אימי

הם שמו לב שראיתי אותם,ולא ידעתי מה לומר אז פשוט אמרתי היוש אמא , את יכולה לקחת אותי לקניון ? O:

אמי הסתכלה עלי וצרחה , אבל אז הבחנתי שהיא לא צרחה ממני דם החל להישפך על המיטה והוא יצא מהקוסקוס של אמא שלי (ככה אמא אומרת לי לקרוא לזה) והוא המשיך ךהשפך על
    המיטה

מסתבר שהיא קרעה את קרום הבתולין! כן כן! אמא שלי בתולה!!! אני מאומצת!!!!!!
    אבל זו לא הייתה הבעיה... הקוסקוס של אמא מאוד הרשים אותי! ו... הרגשתי משהו...שלא הרגשתי לפני אמא שלי הייתה כל כך סקסית ברגע זה!

ברחתי לחדר ומרוב כל ההורמונים מהמראה של אמא שלי התחלתי לגעת בעצמי פתאום היה לי פלאשבאק הראש שלי הסתחרר וראיתי את אמא שלי עומדת בעירום מלא למול עיניי
    שהקוקוסים שלה מתנגשים זה בזה ומשמיעים קולות ערבים לאזניי היה לי קשה לעמוד בפיתוי

החדרתי מברשת שיניים אל מול תמונת אמי בדמיוני הפורה! ופתאום הבנתי. אני מאוהבת באמא שלי!לא יכלתי להאמין אבל ידעתי שהיה סימנים מכיוון שכל יום הייתי מדמיינת אותה בעירום ואת הקוסקוס שלה אבל אימי אמרה לי שזה נורמלי מאז אותו לילה אני ממשיכה לחשוב עליה , על הגוף שלה ,חשבתי שזה מוזר לחשוב על אמא שלי ככה אבל האהבה זה דבר לא הגיוני ובלי שליטה אז זה בסדר לדמיין את אמא ככהאתמול פתחתי במזימה חדשה ! אני צריכה להעיף את הבחור הזה שהיה עם אמא שלי במיטה מהתמונה כדי שאמי תראה יותר בבירור את האהבה שאני מציעה לה וכל פרט לעומק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמי אישוז

הוספת תגובה

• עזרה

ד"ר דבי גל
    09/09/2011

חמודה, את זקוקה לעזרה פסיכולוגית דחופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמי אישוז - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    09/09/2011

אחלה סיפור....נו באמת?!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו