מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהרמי10/09/2011
אני וחברה שלי בני 16.
אחרי שהיא מוצצת לי, איך שאני גומר, הזין ממממש מתכווץ וכל החשק יורד לי. רציתי לשאול אם יש דרך לפחות שהזין לא יתכווץ כי זה נורא שהיא רואה אותו כשהוא מכווץ הוא ס"מ בודדים.
כשאני יורד לה אז אני שם לב שהיא לא נהנת ממש. אני פשוט לא מצליח להזיז את הלשון כמו שצריך ובמהירות אז אני יודע שהיא הייתה רוצה שאני אהיה יותר מהר, יש דרך "לאמן" את הלשון או שלפחות אנמי אדע איך לרדת לה שהיא תהנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח
דורון10/09/2011עדיף שתתבגר יחתיכת תינוק מפגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2011להפך !!!בבמקום לקבל את המצב ככזה ,הוא רוצה לשפר את קישוריו כמאהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2011אין מה לעשותלגבי כיווץ הפין לאחר גמירה זה קורה לרוב הבחורים ולאחר זמן (אצל כל בחור זה אחר) עם גירוי שכלי גופני הפין שוב עומד.
לגבי הלשון אתה צריךמפגש איתה שהיא תכוון אותך זה לא רק המהירות אלא גם הלחץ או שינוי כיווני הליקוק לפעמים גם מסביב היא צריכה להגיד לך ממה היא נהנהת..אם קשה לךלבקש ממנה לכוון ללמד אותך איך היא אוהבת
שאתה איתה תגוון ותהיה קשוב לה בקול בתזוזות...
איך להביא אותה לאורגזמה לרוב משתנה ממפגש למפגש אז תהיה קשוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)