עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    רמי
    10/09/2011

אני וחברה שלי בני 16.
    אחרי שהיא מוצצת לי, איך שאני גומר, הזין ממממש מתכווץ וכל החשק יורד לי. רציתי לשאול אם יש דרך לפחות שהזין לא יתכווץ כי זה נורא שהיא רואה אותו כשהוא מכווץ הוא ס"מ בודדים.
    כשאני יורד לה אז אני שם לב שהיא לא נהנת ממש. אני פשוט לא מצליח להזיז את הלשון כמו שצריך ובמהירות אז אני יודע שהיא הייתה רוצה שאני אהיה יותר מהר, יש דרך "לאמן" את הלשון או שלפחות אנמי אדע איך לרדת לה שהיא תהנה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• חחח

דורון
    10/09/2011

עדיף שתתבגר יחתיכת תינוק מפגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/09/2011

להפך !!!בבמקום לקבל את המצב ככזה ,הוא רוצה לשפר את קישוריו כמאהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/09/2011

אין מה לעשותלגבי כיווץ הפין לאחר גמירה זה קורה לרוב הבחורים ולאחר זמן (אצל כל בחור זה אחר) עם גירוי שכלי גופני הפין שוב עומד.
    לגבי הלשון אתה צריךמפגש איתה שהיא תכוון אותך זה לא רק המהירות אלא גם הלחץ או שינוי כיווני הליקוק לפעמים גם מסביב היא צריכה להגיד לך ממה היא נהנהת..אם קשה לךלבקש ממנה לכוון ללמד אותך איך היא אוהבת
    שאתה איתה תגוון ותהיה קשוב לה בקול בתזוזות...
    איך להביא אותה לאורגזמה לרוב משתנה ממפגש למפגש אז תהיה קשוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו