לא מוכנה למצוץ אך רוצה שארד לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה למצוץ אך רוצה שארד לה
    פלוני אלמוני
    11/09/2011

שלום,אני בתחילת מע' יחסים עם בחורה. שנינו באיזור הגילאים 18-20 ולא מזמן התחלנו להיות אינטימיים אחד עם השני. היא ביקשה שארד לה ואחרי שסיפקתי אותה כמו שרצתה,ביקשתי ש"תחזיר את הטובה" ותרד לי גם. היא מצידה התחילה להסביר לי שהיא לא מתכוונת לרדת לי כי הוא רואה במציצה אקט שמשפיל נשים,ולא רואה מה לא בסדר בדרישה שלה שארד לה אם היא לא מוכנה למצוץ לי. אני אובד עצות.מצד אחד היא ממש חמודה ואנחנו מסתדרים טוב ביחד אך מצד שני, עד כמה שהייתי רוצה להיות איתה, סקס זה חלק בלתי נפרד ממע' יחסים ואני לא יכול לדמיין מע' יחסים בריאה עם חיי המין לוקים בחסר..
    אשמח לעצה מבנות הפורום והמומחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זו בעייה...

אלמונית
    11/09/2011

יש המון בנות שחושבות ככה, כי לפעמים זה גורם לנו להרגיש השפלה...
    אבל אם אתה ירדת לה והיא לא מוכנה לרדת לך, לא עכשיו ולא אף פעם לפי מה שאתה אומר... אז תהיה בעיה בקשר אם אתה לא תהיה מוכן לוותר על זה. תנסה לדבר איתה על זה יותר ולגרום לה להבין למה זה חשוב לך...
    תחשוב טוב טוב אם הקשר הזה חשוב מספיק בשביל לוותר על התענוג הזה, או שמבחינתך ביחסי מין הוגנים צריכים לוותר משני הצדדים. העיקר שתהיה שלם עם ההחלטה... מקווה שעזרתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוכנה למצוץ אך רוצה שארד לה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/09/2011

אני שומעת תקשורת לקויה.. אתה עשית לה אז היא צריכה בתמורה .. לפי הדיבור לא נשמע שמערכת האינטימית המינית בנויה על קשר אינטימי.
    אם אתם בקשר ויש כבוד יש אימון הדדי יש דיבור אז יהיה קשה לבחורה להגיד שזה ניצול...הרי כל אחד רוצה לתת ולקבל עינוג ...
    רצוי לדבר איתה להבין למה היא מרגישה מנוצלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו