מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור של שבועיים במחזורמודאג11/09/2011
שכבתי עם האקסית שלי לפני חודש ושבוע, יומיים אחרי שנגמר לה המחזור. כמובן שהשתמשתי בקונדום והוא לא נקרע (בוודאות). מאז לא שכבנו יותר (וגם היא לא שכבה עם אף אחד), ולפני מספר ימים גיליתי שהיא מאחרת כבר בשבועיים. לפני יומיים היא ביצעה 2 בדיקות הריון ושתיהן יצאו שליליות. אני יודע שזה היה אמור להרגיע אותי אך משום מה אני עדיין ממש לחוץ.
הצעתי לה ללכת לרופא נשים לבצע בדיקת דם אך היא מסרבת בתוקף ואומרת שהמחזור יגיע ושאין לי מה לדאוג. דיברתי איתה על כך מספר פעמים אך היא פשוט מתעלמת מבקשותיי.
האם זה הגיוני שהיא מאחרת בשבועיים וזה לא בגלל הריון?
יכול להיות שזה בגלל שהיא שותה מעט מאוד מים ולא עושה ספורט בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של שבועיים במחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד12/09/2011בני כמה אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת משנה?
מודאג12/09/2011אני 20 והיא 19. אולי אנחנו לא בטווח הגילאים אליו מכוון הפורום אך אני בטוח שתשובתך תהיה זהה בין אם היא בת 17 ובין אם בת 19.
מקווה שתוכלי לעזור בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור של שבועיים במחזור - תגובה
דניאלה פרייפלד12/09/2011לגיל יש משמעות כי בגיל ההתבגרות יש עיקובים בוסת לרוב כחלק מתהליך הגדילה
לפי התאור שלך קלוש שהיא בהריון אך אני מציעה לך לפנות בפורום לגניקולוגיה נערות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)