איחור של שבועיים במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור של שבועיים במחזור
    מודאג
    11/09/2011

שכבתי עם האקסית שלי לפני חודש ושבוע, יומיים אחרי שנגמר לה המחזור. כמובן שהשתמשתי בקונדום והוא לא נקרע (בוודאות). מאז לא שכבנו יותר (וגם היא לא שכבה עם אף אחד), ולפני מספר ימים גיליתי שהיא מאחרת כבר בשבועיים. לפני יומיים היא ביצעה 2 בדיקות הריון ושתיהן יצאו שליליות. אני יודע שזה היה אמור להרגיע אותי אך משום מה אני עדיין ממש לחוץ.
    הצעתי לה ללכת לרופא נשים לבצע בדיקת דם אך היא מסרבת בתוקף ואומרת שהמחזור יגיע ושאין לי מה לדאוג. דיברתי איתה על כך מספר פעמים אך היא פשוט מתעלמת מבקשותיי.
    האם זה הגיוני שהיא מאחרת בשבועיים וזה לא בגלל הריון?
    יכול להיות שזה בגלל שהיא שותה מעט מאוד מים ולא עושה ספורט בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור של שבועיים במחזור

הוספת תגובה

• איחור של שבועיים במחזור - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/09/2011

בני כמה אתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה באמת משנה?

מודאג
    12/09/2011

אני 20 והיא 19. אולי אנחנו לא בטווח הגילאים אליו מכוון הפורום אך אני בטוח שתשובתך תהיה זהה בין אם היא בת 17 ובין אם בת 19.
    מקווה שתוכלי לעזור בכל זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור של שבועיים במחזור - תגובה

דניאלה פרייפלד
    12/09/2011

לגיל יש משמעות כי בגיל ההתבגרות יש עיקובים בוסת לרוב כחלק מתהליך הגדילה
    לפי התאור שלך קלוש שהיא בהריון אך אני מציעה לך לפנות בפורום לגניקולוגיה נערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו