בבקשה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה!!
    ערן
    11/09/2011

אני בן 16 וגיליתי שאחותי בת ה-10 נכנסה לאתרי פורנו במחשב... לפי הזמנים שכתובים היא לא ממש התעמקה באתרים האלה אלא רק דפדפה קצת ויצאה אבל יכול להיות שזה בגלל שאני עליתי למעלה והיא פחדה שאני אגלה (המחשב למעלה). אני לא יודע מה לעשות, למי ומה להגיד, והאם בכלל כדאי לעשות משהו כמו להגיד להורים. אני לא רוצה להביך אותה כי אני יודע שאני לא הייתי רוצה שההורים היו יודעים שנכנסתי לאתרים כאלה...
    בבקשה עזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה!!

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה!! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/09/2011

אם כל הקושי אני חושבת שאתה צריך לשתףאתההורים!!!!
    אתה אומנם האח הגדול ויש לשאר שאתה לפעמים אחראי עליה אם ההורים יוצאים או צריכים את עזרתך בבית איתה, אבל זה גדול עליך!!!טוב שהבנתשזה לא בסדר אתה צודק!!
    ההורים צריכים לדבר איתה על המשמעות, של הדברים שהיא ראתה וגם להסביר לה שזה אסור בדרךשתתאים לבת 10 וגם האחריות בידם לא לקחתאת זה עליך תשתף
    אתה האח ולא ההורה.
    אני מבינה את הקושי מצד שני גם קשה לשמור את זה כסוד זה יציק לך ולא יתן לך מנוחה וגםתקח על עצמך המון אחריות שבעצם אין לך זמן לקחתו אתה צריך לחיות את חייך ולא להיות שומר סוד או עוקב אחותך הקטנה.
    זו דעתי אני מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו