מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפוחדתרווית13/09/2011
שלום אני פה על סף התעלפות התאבדות
אני יסביר את המצב אני עשיתי לחבר שלי ביד וללפני שהוא גמר יש את הטיפות המכילות גם זרע עכשיו אינני זוכרת אם נגעה בי טיפה או לא מכיוון שאני מנגבת במהריות אבל
יש לי חשש כבד אחרי שחזרתי לביתי בסיבובת ה-40 -50 שעה דקות לאחר שיצאתי מהבית של חבר שלי הלכתי בחוץ נגעתי בהמון דברים ולפי זכרוני
היד שלי לא הייתה רטובה !
הלחיצו אותי בפורום דלת פתוחה אמרו לי שיש סיכוי נמוך מאווד אך רופפאה בפורום דוקטורוס אמרה שאין לי מה לדאוג
אני לא זוכרת אם נגעתי באיבר מיני סתם גירוד לא אוננות כשהייתי בביתי
חבר של מריגע אותי ואמר שאין סיכוי אבל אני לא מפסיקה לפחד
דווקא אני שבמערכת יחיסים במשך שנה וחצי שלא קיימתי יחסים מעולם תיכנס להריון מזרע על יד
ישלי חרא מזל אם כך אני באמת מבולבלת הבנתי שזרע חי מחוץ לגוף האדם כשעה
כול עוד יש נוזל זרע
ואני זוכרת שכף ידי הייתה יבשה
אבל מה אם לא
אני מפחדתתת כולכך אני לא יודעת מה אני יעשה אם אני בהריון בבקשה תני לי הסבר
את מומחית והדעה שלך בסופו של דבר
היא הקובעת והנכונה
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוחדת - תגובה
דניאלה פרייפלד14/09/2011לפי התאור שלך את צריכה להירגע ומהר כי מרוב לחץ לא יגיע הוסת בזמן ואז הלחץ עולה ו.....באמת הרופאים צודקים על פי שוב דבריך לא נשמע שיש ממה לדאוג!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מפחדת
רווית14/09/2011היום כמעט התעלפתי
אני לא ישנה
בקושי נושמת
עכשיו ונגיד ועברו רק 30 דקות
לא נשקפת סכנה
ובדרך כזאת שהזרע נחשף לאוויר לשמש בכל יש סיכוי אפילו הכי קלוש
שאני יחשוש
תודה על זמנך היקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי שאת בהריון
מירב שרון14/09/2011נא להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחות מפוחדת
רווית14/09/2011אין לי מילים לתאר עד כמה עזרת לייי
תודה רבה
החזרת לי את הדופק למצב רגיל
אז שקראתי באינטרנט שזרע חי מחוץ לגוף כשעה זה לא נכון?
ואם בכל זאת הייתה רטיבות של חשתי בה עדיין אין סכנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)