מפוחדת אבל פחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוחדת אבל פחות
    רווית
    14/09/2011

כבר מקודם הסברתי לך על המקרה עם באצבע שאני פוחדת שהכילה זרע ועבר 30-35 דקות בערך
    והייתי בחוץ נגעתי בכול מיני דברים וכו
    שתיי שאלות
    1. האם זרע חי מחוץ לגוף כשעה כמו שקראתי באינטרנט ? או עד שנוזל הזרע מתייבש
    2. נגיד והאצבע הייתה עם זרע ולא שמתי לב
    וגירדתי את איבר מיני ( לא אוננות) אז בדרך כזו ניתן להכינס להריון?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוחדת אבל פחות

הוספת תגובה

• לרעות שלום

מירב שרון
    14/09/2011

גם אם האצבע נוגעת בזרע וזה קורה מיד לאחר מכן שתחדירי את האצבע, הסבירות נמוכה של הריון לא רצוי אבל בטח ובטח לאחר שעבר זמן...נוזל הזרע מתייבש די מהר לאחר שהוא יוצא מהגוף וברגע שהוא מתייבש הזרע מת, אז גם אם עברו רק 10 דקות לאחר שנגעת בזרע ואז נגעת בפות, כבר אז אין מה לדאוג. אני לא רופאה אבל דאגתי לעשות חיפוש של רופאים שנשאלו שאלות דומות וזאת הייתה התשובה שלהם אז שוב אנא תרגיעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

רווית
    15/09/2011

את מדהימההה באמתת באמתתת
    הורדת לי הר מהלב
    הלחיצו אותי באתרים אחרים
    באמת תודה על הזמן ועל הטרחה ,
    תבורכי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוווו

דורון
    15/09/2011

אני דווקא חושב שיש מגע ולו הכי קטן בין זרע לפות יש מצב וודאי להריון אני הייתי ממליץ על פוסטינור זה היה פותר לך המון כאבי ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אתה?!

רווית
    15/09/2011

היא אמרה שיא בדקה עם רואפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות

רינת
    18/09/2011

רעות חמודה .
    עם את כל כך נלחצת .
    אז כדאי שתפני לרופאת נשים שתמליץ לך על גלולות , ועם את עוד לא לוקחת אז תתחילי לקחת (כיוון שאני רואה שאת נכנסת ללחץ היסטרי)
    לפי ההודעות אפשר להבין שאת נערה ואין לך הרבה ידע - לכן אני מאוד ממליצה לך בחום , לצבור קצת ידע - תקראי על תקופת הביוץ של האישה , מתי הימים בהם הסיכוי להיכנס להריון גבוהים ומתי לא .למרות שאצל כל אישה זה שונה , וישנן הרבה נשים שיכולות אפילו להיכנס להריון מהנוזל הראשוני שיוצא לגבר (מחרמון)וישן נשים שגם עם יגמרו להן בפנים לא יכנסו להריון . אי אפשר לדעת .
    עם את כבר מקיימת יחסי מין אז כדאי באמת שתקראי על זה דברים או שתתייצעי עם אנשים בוגרים . עם את בקשר פתוח עם אמך אז הכי טוב איתה .
    כמו כן חשוב שתקיימי יחסים בטוחים תשתמשו בקונדומים .
    ותנסי לא להתקל למצבים כאלה בעתיד , כדאי למנוע את הלחץ שמופעל אלייך .
    אני לא יודעת בת כמה את אבל כרגע לא רצוי שתקחי על פעם פוסטינור , זה לא בריא אלא רק במצבים שהם ממש קריטים .מציעה לך לקרוא גם על הפוסטינור ומהן ההשלכות . חשוב שלא תתקלי מחוסר ידע למצבים שאינך רוצה להגיע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

רווית
    18/09/2011

אני בת 17 עם בן זוג קבוע כבר שנה וחצי
    מעולם לא קיימתי יחסי מין
    עשיתי לו ביד
    רק עשיתי לו ביד! חחח ושאני יקיים יחסי מין זה יהיה בהגנה מלאה. אין ספק
    תודה על האכפתיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו