צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    בדוי 2
    20/01/2008

שלום, אז ככה, הייתה לי חברה בסביבות ה8-9 חודשים ונפרדנו(יותר נכון היא נפרדה ממני).
    היא היתה האהבה הראשונה שלי והיא לא יוצאת לי מהראש כיאילו עד עכשיו למרות שעברה כבר שנה, הייתי עם בנות אחרות ולא יודע היא אשכרה תקועה, עכשיו בשבוע הארחון אמרתי אני לא ידבר איתה וזה ניראה מה קורה כי היא כל הזמן משגעת אותי שהיא רוצה להיות ידידה שלי וזה שאני חשוב לה וזה קשה לי, אז בקיצור עכשיו כמו שאמרתי אני בקושי כזה מדבר איתה וזה והיא יעני ככה נישארת יותר בתוך הראש השלי, אני חולה על הילדה הזאת ..
    מה עושים תנו עצות משהו חברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• לבדוי2 שלום

מירב שרון
    22/01/2008

מאחר והיא הייתה האהבה הראשונה שלך, זה לגמרי לגיטימי שלוקח לך זמן להתאבל על הפרידה ממנה. כמו כן, מובן מאוד שקשה לך לעבור לסטטוס של ידיד כאשר אתה עדיין מאוהב בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בדוי 2
    23/01/2008

אז מה אני עושה את לא מבינה אני משתגע יענו..אני בטיפול גם והכל והיא יעני לא יוצאת..
    עכשיו בשבוע האחרון טיפה פחות והיא באה היום ובכתה לי וזה שאני לא בקשר איתה אמרתי לה שקשה לי וזה והיא יעני פתאום הלכה מהבית שלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוי2 שלום

מירב שרון
    24/01/2008

אני מציעה שתביא את הקושי הזה לטיפול על מנת לעזור לך להתמודד עם זה. מה שעשית - שהבהרתה לה שזה קשה לך להיות ידיד שלה זה היה הדבר הנכון לעשות, הייתי איתה אמיתי וכנה וקשוב לרגשותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו