מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשה תעזרוחסוי15/09/2011
שלום אני בן 16 וגרה איתי ועם המשפחה שלי מישהי שנתיים מעליי בגיל שההורים שלי סוג של אימצו...
לפני איזה שבועיים ראיתי אותה מאוננת והתחלתי לאונן עליה כי חשבתי שהיא לא רואה אותי ואז היא אמרה "אם אתה כבר מאונן אז אני רוצה גם לראות"
ולא ידעתי שהיא רואה אבל התחרמנתי מכל זה ואז באתי לידה ואחרי כמה דקות היא התחילה לאונן לי ואז היא מצצה לי.... ואז אני גמרתי והלכתי ויום אחרי זה היה אותו דבר אבל הפעם זה נגמר בזיון...
ומאז זה קרה עוד כמה פעמים ואני לא יודע אם להפסיק עם זה או לא כי היא סוג של אחותי אבל היא יפה ומחרמנת אותי בטירוף...
זה בסדר שאני ימשיך עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה גיל היא גרה איתכם?
מירב שרון16/09/2011בן כמה היה היית כשהוריך אימצו אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתגובה שלך
חסוי16/09/2011ההורים שלי אימצו אותה לפני שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/09/2011אז בעצם אתה מכיר אותה מגיל ההתבגרות ולא מהילדות המוקדמת, לכן אין לך אולי ממש תחושה שהיא כמו אחות...ויש משיכה אליה כאישה , זה לגיטימי, אם זה הדדי מבחינתכם אז בעצם אין ממש מניעה. מה שכן, אולי כדאי שתפתח איתה את הנושא הזה ואיך אתה מרגיש לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)