עזרה דחופה בבקשה תעזרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה תעזרו
    חסוי
    15/09/2011

שלום אני בן 16 וגרה איתי ועם המשפחה שלי מישהי שנתיים מעליי בגיל שההורים שלי סוג של אימצו...
    לפני איזה שבועיים ראיתי אותה מאוננת והתחלתי לאונן עליה כי חשבתי שהיא לא רואה אותי ואז היא אמרה "אם אתה כבר מאונן אז אני רוצה גם לראות"
    ולא ידעתי שהיא רואה אבל התחרמנתי מכל זה ואז באתי לידה ואחרי כמה דקות היא התחילה לאונן לי ואז היא מצצה לי.... ואז אני גמרתי והלכתי ויום אחרי זה היה אותו דבר אבל הפעם זה נגמר בזיון...
    ומאז זה קרה עוד כמה פעמים ואני לא יודע אם להפסיק עם זה או לא כי היא סוג של אחותי אבל היא יפה ומחרמנת אותי בטירוף...
    זה בסדר שאני ימשיך עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה תעזרו

הוספת תגובה

• מאיזה גיל היא גרה איתכם?

מירב שרון
    16/09/2011

בן כמה היה היית כשהוריך אימצו אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתגובה שלך

חסוי
    16/09/2011

ההורים שלי אימצו אותה לפני שנתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/09/2011

אז בעצם אתה מכיר אותה מגיל ההתבגרות ולא מהילדות המוקדמת, לכן אין לך אולי ממש תחושה שהיא כמו אחות...ויש משיכה אליה כאישה , זה לגיטימי, אם זה הדדי מבחינתכם אז בעצם אין ממש מניעה. מה שכן, אולי כדאי שתפתח איתה את הנושא הזה ואיך אתה מרגיש לגבי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו