יחסי מין ללא חדירה ושכיחת גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ללא חדירה ושכיחת גלולה
    שרית
    16/09/2011

אני וחבר שלי מתחרמנים וגורמים אחד לשני לגמור ביד או אוראלי אבל לא ממש עם חדירה. לפעמים רק חיכוך. אתמול כשהוא גמר אז התחתונים שלי קצת נרטבו מהזרע.
    לילה קודם שכחתי גלולה בחפיסה. רציתי לדעת אם יש לי מה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשרית שלום

מירב שרון
    16/09/2011

הזרע לא חודר דרך הבד. תמשיכי לקחת את הגלולות כרגיל, בעקרון אם מפספסים גלולה אפשר להשלים אותה עד 12 שעות מהשעה שהיית אמורה לקחת אותה. בחודש הזה תשתמשו במקביל גם בקונדום בגלל שמספיק פספוס אחד בשביל לפגום ביעילות הגלולה. אם את בלחץ זה מספיק כדי שיהיה עיכוב בקבלת המחזור, אז נא להירגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון רק הלחץ

גיא
    19/09/2011

שאת נמצאת בו יכול לגרום לך לעיכוב במחזור. סביר להניח שזה כלום אבל רק ליתר ביטחון כמו שהרופאה רשמה לך תשתמשו בקונדום.
    אני לא יודעת אם את יודעת אבל יש שירות כזה שנקרא "מזכירונט" ומיועד לתזכורות לנייד לקחת גלולה כדי לא לשכוח. (בגלולות שאני לוקחת פליים יש את זה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו