טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחבר שלי מתחרמנים וגורמים אחד לשני לגמור ביד או אוראלי אבל לא ממש עם חדירה. לפעמים רק חיכוך. אתמול כשהוא גמר אז התחתונים שלי קצת נרטבו מהזרע. לילה קודם שכחתי גלולה בחפיסה. רציתי לדעת אם יש לי מה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הזרע לא חודר דרך הבד. תמשיכי לקחת את הגלולות כרגיל, בעקרון אם מפספסים גלולה אפשר להשלים אותה עד 12 שעות מהשעה שהיית אמורה לקחת אותה. בחודש הזה תשתמשו במקביל גם בקונדום בגלל שמספיק פספוס אחד בשביל לפגום ביעילות הגלולה. אם את בלחץ זה מספיק כדי שיהיה עיכוב בקבלת המחזור, אז נא להירגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאת נמצאת בו יכול לגרום לך לעיכוב במחזור. סביר להניח שזה כלום אבל רק ליתר ביטחון כמו שהרופאה רשמה לך תשתמשו בקונדום. אני לא יודעת אם את יודעת אבל יש שירות כזה שנקרא "מזכירונט" ומיועד לתזכורות לנייד לקחת גלולה כדי לא לשכוח. (בגלולות שאני לוקחת פליים יש את זה).
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד