שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    להלהלה
    21/09/2011

אני וחבר שלי שנתיים וחצי ביחד, אנחנו ביחד מגיל 15.
    תמיד עשינו "סקס יבש" . יש רצון מאוד גדול לקיים יחסי מין מלאים, אך איך שהאיבר שלו מתחיל להיכנס יש לי כאבי תופת בלתי נסבלים אפילו אם רק חלק קטן ביפנים.. ממש ממש כואב ברמה באני לא מסוגלת להחזיק שניה ככה, מין דקירות כאלה שמלווות עם שרייפה מאוד מאוד חזקה.. וזה כבר שנתיים שזה ממשיך.

פניתי לרופא והוא הציע לי להיתנסות עם טמפונים אבל אני מכניסה וזה בסדר ,סביר ולא כל כך כואב.

העיניין גורם לסיכסורים בנינו .. ניסינו כבר הכול.. הרי אין סיכוי שזה רק ביגלל הלחץ והחשש, נכון?

אני בטוחה שיש פה משהו מעבר כי אלו כאבי תופת שאני בוכה מהם ורועדת.
    זה יכול לנבוע מדלקת בנרתיק? (יש לי הפרשות מהובות בעלות ריח חריף, לפני כחודש זה היה יותר חזק עכשיו פחות)

אני כבר לא יודעת מה לעשות.. יש משהו שיכול להקל על הכאב? משו כמו מישחה? כי חומר סיכה ממש לא עוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

דניאלה פרייפלד
    21/09/2011

מסכנה!!!!
    קודם כל להפסיק נסיון לחדירה! את והוא רק מתוסכלים ואז שוכחים את ההנאה שהיתה לפני ותוך כדי המגע המיני עוד לפני הנסיון להחדיר.
    תעשו מפגשים אינטימיים מלאים ללא חדירה בכדי לחזור לימים "הטובים"
    האם את רטובה מספיק בזמן שהוא חודר ואם כן
    רצוי שתלכי להיבדק אצל גניקולוג/ית ולברר אם יש לך וסטיבוליטיס כי התאור של שורף עם החדירה הינה אחת מהתאורים שמתארות בנות עם וסטיבוליטיס.
    זה לא מחלה וזה לא מדבק ,לא ברור היום ממה נובע הויסטיבוליטיס (נק' כאב בפתח הנרתיק שלא תמיד ניתן לאבחן בהסתכלות) יש טיפול....
    וחשוב לומר לחברך וגם שתדעי שניכם לא אשמים!!!ככה יצא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו