דחוף בהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בהול
    שיראל :>
    23/09/2011

אני וחבר שלי שכבנו היום בצוהרים ככה והוא גמר בפנים ואני נוטלת גלולות YAZ והיום בערב לקחתי גלולה כיאלו של המחזור הכור הלבן יש סיכוי להריון ואני לוקחת את הגלולה כבר שלושה חודשים קבועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בהול

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    24/09/2011

אם את משתמשת בגלולת yaz עד כמה שידוע לי מדובר בגלולה למניעת הריון ולכן אין חשש להריון לא רצוי. מה זה "הכור הלבן"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא המשך דחוף מאוד!!!!!!!

שיראל :>
    24/09/2011

הכדור הלבן סליחה זה הכדורים שאני לוקחת בזמן שאני במחזור בYAZ אין הפסקות כמו בגלולות אחרות יש סיכוי להיכנס ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    24/09/2011

זה בסדר, אם את מתמידה עם היאז כמו שצריך בלי פספוסים, אין לך צורך לחשוש מפני הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו