שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שלום
    25/09/2011

אני בן 19 ויש לי איבר 15-16 סמ. הבעיה שהוא לא רק קטן הוא גם מאוד דק... (9 סמ במקום הכי דק ו12 ככה במקום הכי עבה(היקף)). וכשהוא לא בזקפה הוא ממש ממש קטן עד כדי כך שזה מציק לי ביום יום.
    אני בתול ועכשיו אני בקשר עם חברה שלי שהיא לא בתולה ויש לה ידע בסקס.
    אני יודע שיש לי גם שפיכה מהירה ואני לא יודע מה לעשות כשנגיע לרגע שנשכב....
    שאלותי הן:
    1. עד כמה האיבר שלי קטן?(אני יודע שהוא בטווח הנורמה אבל אני בצבא ואני רואה את האיברים של החברים שלי והם הרבה יותר גדולים משלי) וחוץ מזה הקונדומים של דורקס גדולים עליי...
    2. איזה שיטה יש לי שבפעמים הראשונות אני אגמור יותר לאט?
    3.האם יש דברים סביבתיים שגורמים לאיבר להתכווץ? כי בעבר האיבר שלי כשהוא היה רפוי הוא היה יותר גדול והיום הוא ממש התכווץ
    תודה.
    אני ממש מיואש כי אני יודע שהיא ממש דלוקה עליי ואני עלייה ואני מפחד שכשנגיע למגע אינטימי היא לא תרצה אותי....
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    25/09/2011

הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. כך ששלך נמצא בטווח הנורמה גם ברוחב וגם בעובי. אז מה אם יש כאלה שיש להם יותר גדול? אין לזה שום משמעות, רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן אז כך שזה לא מה יש לך אלא מה אתה עושה עם מה שיש לך....יש גדלים שונים של קונדומים וחברות שונות, על ידי ניסוי וטעיה תמצא את הגודל המתאים עבורך.
    לגבי שפיכה מוקדמת, אתה יכול לכתוב בגוגל התחל-הפסק וזה יכניס אותך לכתבה שלמה בנושא של שפיכה מוקדמת עם תרגילים שילמדו אותך לעכב את השפיכה. מה זה אומר מבחינתך שיש לחברה שלך ידע בסקס? האם זה מלחיץ אותך?
    מה שיכול לגרום לאיבר להתכווץ בזמן סקס זה שהראש שלך יהיה טרוד בגודל/בזקפה/בשפיכה וכד', פשוט תהיה מחובר לגוף ולמחשבות על התחושות הפיזיות בקבלת המגע ובנתינה, תתמקד במחשבות על חום הגוף, הזיעה, העור האם הוא רך/מחוספס, הריחות וכד', אך ורק במחשבות על התחושות הפיזיות....אין לי ספק שאם תהיה רגוע, תרשה לעצמך ליהנות מהכאן ועכשיו ולא תיכנס ל"סרטים" מיותרים, שניכם תיהנו והכול יעבור בשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו