מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר למצב שגבר משפיךגבי חלוץ22/01/2008
אני מנסה להשפיך
אבל תמיד אני מפסיק בגלל: פצעתי את עצמי בטעות או היד כואבת או מישהו מגיע או שיש שלב שאני מרגיש שזהו אני לא יכול יותר
השאלה שלי היא על השלב שאני מרגיש שהו כזה ומין ''פעימות'' בעיבר
שאני מנסה להעבור אותו ולהמשיך הלאה
אני לא מצליח אני מתחיל להיות תשוש
ואני לא יכול להמשיך כזה יותר והרגליים כבדות פתאום
בגלל זה אני מפסיק
אז מה שאני רוצה לשאול
זה שאפשר להשפיך גם לפני השלב הזה?
האם השלב הזה ומה שקורה לי נורמלי?
האם זה באמת זהו ואי אפשר להמשיך יותר?
בתודה גבי חלוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לעידן מיליצר או ד"ר רפי חרותי
מירב שרון25/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין ממתין לתגובה
גבי חלוץ27/02/2008המומחים הגברים תוכלו לעזור לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה******* גבי חלוץ
גבי חלוץ27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבי....אני מבין את תסכולך...אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר27/02/2008מספר שאלות:
בן כמה אתה?
כמה שנים אתה מאונן? מאיזה גיל התחלת?
באיזה אופן אתה מאונן? ביד? בחיכוך?
האם היה/יש לך קרי לילה (שפיכה מתוך חלום בלילה).
האם בזמן האוננות יוצא לך חומר כלשהו? מעט? שקוף?
האם יש לך פרטיות?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה....
גבי חלוץ10/03/2008בן כמה אתה?: 12.7
כמה שנים אתה מאונן? מאיזה גיל התחלת?: התחלתי מגיל 12.5
באיזה אופן אתה מאונן? ביד? בחיכוך? :ביד
האם היה/יש לך קרי לילה (שפיכה מתוך חלום בלילה).:לא אבל חלמתי על מין אבל אל היה בבוקר..
האם בזמן האוננות יוצא לך חומר כלשהו? מעט? שקוף?: שום דבר
האם יש לך פרטיות? :ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה אינך מאונן נכון
עידן מיליצ'ר10/03/2008כשתלמד את הטכניקה הנכונה לך....לא יהיו בעיות!! הרבה חברה צעירים מתחילים לאונן עם קושי כזה או אחר. אל חשש....זה יגיע!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גבי חלוץ12/03/2008אז איך אני בדיוק אדע שמצאתי את הדרך הנכונה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה למעלה
גבי חלוץ12/03/2008ץףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לחץ...
15/03/2008אתה עדיין מאוד צעיר.
בזמן אוננות התרכז בתחושות ובהנאה שלך מהפעולה ולא בנסיון להגיע לשפיכה. זה יגיע עם הגיל. האם אתה נהנה? האם כיף לך תוך כדי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
.....12/03/2008אני לא מומחה, אבל לא לכולם יש שפיך בגיל זה. אצלי הוא הופיע בערך בגיל 15-16, כי התפתחתי מאוחר. אז זה יכול להיות ההסבר - האם מבחינת שאר הדברים - שינוי קול, שיער, גובה וכו' - כבר התפתחת? אם עוד לא, אז כנראה ההסבר למצב שלך הוא שטרם הגעת לשלב הזה בהתבגרות הפיזיולוגית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)