הכנסו בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנסו בבקשה.
    חסוי
    22/01/2008

אני בן 13.5 איבר מיני מגיע ל-13-15 ככה.
    אני מעונן כמעט כל יום 1-2 פעמים.
    אני לא ממש שמן, אבל מספיק שמן שאף אחת לא תירצה להיות איתי... עם כמה שאני נחמד.
    יש לי כמה שאלות.

1) יש לי מין וורידים כאלה ליד איבר מיני, ניראה כמו וורידים של זקנים ברגלים, האם זה משומן? או ממשהו אחר?..

2) מתחיל לשעמם לי לעונן על סרטים. הכל אותו הדבר. ואיני יכול לקיים יחסי מין בגילי :( גם אם אני רוצה.

3) לפעמים אני אוהב להכניס חפצים כלשהם לחור שבישבן. האם זה נורמליי? אני אוהב בנות ולא נמשך לבנים!
    תודה מראש! חסוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנסו בבקשה.

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    22/01/2008

אני מבינה שיש לך בעיה עם דימוי הגוף שלך בגלל המשקל, ובגלל זה אתה חושש שלא יימשכו אליך בנות המין השני. מה שחשוב זה לא הקומקום אלא מה שיש בתוכו, ואתה אומר שאתה נחמד, אז אני מאמינה שמי שתראה מבעד לחיצוניות, כן תימשך אליך. מה שכן, חשוב מה שאתה משדר, דימוי גוף שלילי משפיע על דימוי עצמי וביטחון עצמי ועל זה אתה צריך לעבוד.
    לגבי השאלות שלך:
    1. אם זה מציק לך, תשאל רופא משפחה.
    2. אפשר להיעזר במגזינים, באתרי אינטרנט, בספרות ארוטית וכד'.
    3. כדאי לשמור על כללי זהירות ועל כללי היגיינה בעת החדרת חפצים לרקטום (למשל לשים קונדום על החפץ, רצוי להתמש באביזרי סקס שנועדו לכך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו