דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף
    יניב
    03/10/2011

אני בחור בן 20 יש לי שכנה בת 19 אנחנו לא מאוהבים אנחנו אוהבים אחד את השני בתור ידידים היא ממש ממש חמודה אנחנו מכירים כבר שנתיים יש בנינו דיבור והכל ..

בשנה האחרונה התחלנו לישכב היא רצתה מאוד והיתה מפתה אותי. יום אחד היא צחקה איתי ואמרה לי שבא לה אורגיה ...

[זה הפך להיות רציני אחרי כמה זמן] הבאתי חבר טוב מאוד שלי בגילנו וגם הוא שכב איתה בזמן שהיא מצצה לי היה ממש כייף והיא אמרה לי שהיא נהנתה אחרי שבוע צירפתי עוד שני חברים טובים שלי בהסכמה שלה כמובן היא נהנתה כל הסקס והכל היה בסדר עשינו בתורות בזמן שמישהו זיין אותה היא מצצה למישהו אחר ..

אחרי שהיא הלכה וליוויתי אותה הביתה ניפרדנו בנשיקה וחיבוק אבל כשחזרתי הביתה נזכרתי בדברים מוזרים שבאמצע הסקס היא הסתכלה הרבה פעמים במבט קר ומנותק ...שאלתי אם הכל בסדר והיא כל פעם אמרה לי מאוד אבל זה היה נראה כאילו זה משחק שלה
    בקיצור לא יודע יש לי תחושה רעה מאוד שפגענו בה למרות שהכל זרם והיא פיתתה את כולנו והיא ממש סקסית אבל אני לחוץץ היא כבר לא קטינה אני מפחד שעשיתי משו לא בסדרר אני חייב לדעת עשינו את זה רק פעמיים מאז היא מתחמקת לא ממש מדברת איתי אני לחוץ שיהיה לה על מה להיתלונן במשטרה מה עושים ?
    חשוב לי לציין שאנחנו מאוד כיבדנו אותה וצחקנו איתה היה ממש כייף לא חלילה אונס או משו השאלה אם יש מצב שהיא ניפגעה
    ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף

הוספת תגובה

• ליניב שלום

מירב שרון
    03/10/2011

אם זה שאתה מתאר את זה אז הכול נעשה בהסכמה ואין סיבה לחשוש שהיא תגיש תלונה במשטרה. אבל אם היא בכ"ז ידידה שלך, אולי יש מקום שתבקש לדבר איתה על הנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו