מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למצוץ?!אנונימית07/10/2011
ראיתי הרבה הודעות של בני נוער, וראיתי את המילה מציצה, אני יודעת מה זה.. אבל הייתי רוצה להבין אחת ולתמיד... זה שבחורה מכניסה את הזין של הגבר לפה שלה?!
כאילו מה, זה לא מגעיל? וגם הבנתי שגברים מלקקים או משהו כזה את האיבר המין של האישה, כאילו מה עובר להם בדיוק בראש?! זה דוחה.. מה זה טעים להם? אני לא מבינה את זה.. כשאני אעשה סקס עם מישהו גם אני אצטרך לעשות את זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקראי!!!
חסוי08/10/2011היי גם רציתי להודות לך על מה שענית לי תודה על העזרה
וגם רציתי להגיד לך שלגבי הליקוק של הכוס זה בעיקר בשביל הבת כי זה עושה נעים(די דומה ללאונן אבל יותר טוב)
ובקשר למציצה אני לא יודע איך הטעם אני עדיין לא מגיע לשם;] אבל לפי חברה שלי לזין לא אמור להיות טעם מיוחד אלא לזרע שלו וחברה שלי גם מאוד נהנת מזה...
הדבר שמגעיל את רוב הבנות זה הקטע של ההשפכה לתוך הפה...
אם את יכולה לעזור לי עם משהו אני ישמח אם תשלחי לי הודעה לאימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון08/10/2011"מציצה" או "ליקוק" של איבר מין נכנס לקטגוריה של מין אוראלי וזה חלק מהמשחק המוקדם. כאשר זה נעשה בין 2 אנשים שבשלים מבחינה רגשית ויש ביניהם אהבה, כבוד הדדי, אמון, ביטחון וכד' וכאשר כמובן זה נעשה בהסכמה אז זה דרך לביטוי של אהבה וקרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
