מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר?אנונימית09/10/2011
שלום, לא היה לי חבר לעולם, ואני ילדה דיי בישנית וכל זה... לכל החברות שלי היו חברים כבר ובערך לכל הבנות בכיתה שלי היה, אני בת 15 - בכיתה י'.
הייתי רוצה שיהיה לי חבר. כל הקטעים האלה שחברות שלי מספרות לי מה שקורה עם חבר שלהן- אני מאוד רוצה אבל אין לי :( אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום שכן יהיה לי חבר...
האם אני צריכה להתנהג אחרת? כי יש בנות בכיתה שלי שממש מוכרות את עצמן ואת הגוף שלהן כדי שיהיה להן חבר, לדעתי זה ממש התנהגות מגעילה, גם אני צריכה להתנהג ככה כדי שישימו לב אלי? כדי שיהיה לי חבר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון09/10/2011בגיל ההתבגרות יש הרבה לחץ חברתי ורצון להרגיש שייכות, לכן אני מאוד מבינה את הרצון שלך להיות כמו חברות שלך, אבל אין לך ממה להילחץ כל דבר מגיע כשזה הזמן הנכון, ממש לא רצוי "למכור" את עצמך בשביל שיהיה לך חבר. אני מבינה ממך שאת ביישנית, האם יש נער שאת מעוניינת להכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיד
אנונימית09/10/2011נגיד ויש מישהו שהייתי רוצה להכיר יותר.
אז אני לא אלך להתחיל איתו... זאת הכוונה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/10/2011מי זה המישהו הזה? האם את מכירה אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)