חבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר?
    אנונימית
    09/10/2011

שלום, לא היה לי חבר לעולם, ואני ילדה דיי בישנית וכל זה... לכל החברות שלי היו חברים כבר ובערך לכל הבנות בכיתה שלי היה, אני בת 15 - בכיתה י'.
    הייתי רוצה שיהיה לי חבר. כל הקטעים האלה שחברות שלי מספרות לי מה שקורה עם חבר שלהן- אני מאוד רוצה אבל אין לי :( אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום שכן יהיה לי חבר...
    האם אני צריכה להתנהג אחרת? כי יש בנות בכיתה שלי שממש מוכרות את עצמן ואת הגוף שלהן כדי שיהיה להן חבר, לדעתי זה ממש התנהגות מגעילה, גם אני צריכה להתנהג ככה כדי שישימו לב אלי? כדי שיהיה לי חבר?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר?

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    09/10/2011

בגיל ההתבגרות יש הרבה לחץ חברתי ורצון להרגיש שייכות, לכן אני מאוד מבינה את הרצון שלך להיות כמו חברות שלך, אבל אין לך ממה להילחץ כל דבר מגיע כשזה הזמן הנכון, ממש לא רצוי "למכור" את עצמך בשביל שיהיה לך חבר. אני מבינה ממך שאת ביישנית, האם יש נער שאת מעוניינת להכיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגיד

אנונימית
    09/10/2011

נגיד ויש מישהו שהייתי רוצה להכיר יותר.
    אז אני לא אלך להתחיל איתו... זאת הכוונה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    10/10/2011

מי זה המישהו הזה? האם את מכירה אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו