מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על המענה אבל
יעל13/10/2011אני לא יכולה להתחיל לקחת את החפיסה ובמקביל להשתמש בקונדומים כבר מעכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותיעל11/10/2011
שלום. רציתי לשאול, למה זה חשוב לקחת גלולות כל פעם בטווח של אותן 60 דק'.. נגיד לקחתי עכשיו ומחר אני יכולה לקחת עד 9 וחצי, אבל אומרים שאם שוכחים לקחת אז אפשר עד 12 שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ליהי11/10/2011תראי עדיף לקחת בשעה קבועה בשביל כמה שפחות לשחק עם זה, ככה גם הסיכוי לשכוח נמוך וזה כבר נהיה הרגל אוטומטי לקחת את הגלולה בזמן. אם את שכחנית כרונית כמוני למשל, פשוט תמצאי דרך בה לא יקרה מצב שתפספסי, נגיד אני לדוגמא לוקחת פמינט ומשתמשת בשירות מזכירונט שלהם ושולחים אליי הודעות טקסט לפלאפון בדיוק בשעה שאני צריכה לקחת בכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
יעל11/10/2011חשבתי שהיום היה היום הראשון של המחזור אז לקחתי את הגלולה הראשונה, אבל בגלל שלא המשכתי לדמם אני די בטוחה שבגלל אתמול פשוט נקרע לי הקרום בתולין... מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת - תגובה
דניאלה פרייפלד11/10/2011בבקשה לפנות שאלה זו בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד11/10/2011כדאי לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר יומיים שלא עונים לי...
יעל12/10/2011בסוף יצא שלקחתי את הגלולה הראשונה כשלא היה לי מחזור, ואז יום למחרת לא לקחתי כי לא הייתי בטוחה מה אני אמורה לעשות.. ובפורום לא ענו. והיום קבלתי אבל חסרה לי גלולה... מה אני יכולה לעשות? בבקשה תענו לי, כי שם אין טעם לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/10/2011מאחר ואת הגלולה התחלת טרם קבלת המחזור, אני מציעה שהחודש תשתמשו בקונדומים כאמצעי מניעה ובחודש הבא תתחילי חפיסה של גלולות מהיום הראשון של המחזור ובאותו חודש תשתמשו במקביל גם בקונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)