מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בקשר לחבר שלי, תודה.קוקי(:11/10/2011
אני בת 15, אני וחבר שלי כבר שלושה חודשים ביחד .
אני רוצה לרדת לו, אבל אני מפחדת.
לא מהאקט עצמו, אני מפחדת שהוא לא יהנה או שאני אכאיב לו, אם (או כש..)
אני ארד לו, זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי ובגלל זה אני בלחץ,
אני ממש רוצה שהוא יהנה, יש בנינו הבדל של 5 שנים, ולו יש נסיון, ולי אין בכלל, בכללי בקטע המיני אין לי הרבה נסיון ..
ואני יודעת שהוא ישמח, לא משנה מה אני אעשה, אבל אני רוצה שהוא יהנה בלי שום קשר לרגשות שלו כלפי .
הבעיה שהתכולה של הפה שלי דיי קטנה, וקשה לי ממש לכסות את השיניים עם השפתיים בגלל שיש לי גשר, אם אני אשתדל מאוד לא לגעת עם השיניים באיבר המין שלו, זה עדיין יכול לכאוב לו מאוד? יש אנשים שנהנים מזה?
הצילו , אני צריכה עצות .
נ.ב.: בבקשה אל תגידו לי שאני מפחדת כי אני לא מוכנה.
אני יודעת שאני מוכנה, אני -רוצה- לעשות את זה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בקשר לחבר שלי, תודה. - תגובה
דניאלה פרייפלד12/10/2011טוב לא אגיד שאת מפוחדת או....
אבל זה מוקדם מדי את לא בשלה לקשר עם אדם בן 20 שתי עולמות שונים ואני חייבת לשאול מה הוא רוצה ממך בקשר? יש דיבורים על ה ודה יש לכם דברקים שאתם אוהבים לעשות יחד משותפים מוזאונים סרטים ספרים ...מה מחבר בניכם על מה בנוי הקשר
אני הייתי מבקשתממך גם לשאל את עצמך את אותם שאלות לגביך למה את איתו מה מה את מקבלת חום אהבה שיחה משותפת מענינת....
בנוסף, את קטינה ובעצם הוא עובר על החוק !קחי את זה בחשבון...
תחשבי....
לצערי על האיך לא אוכל לעזור לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ, בקטע הזה..
קוקי (:20/10/2011אז ככה, אני שקלתי כבר את כל הדבריםהאלה,
וכן, יש לנו על מה לדבר .. אנחנו מדברים המון, אנחנו מבלים המון ביחד
גם אם זה לא בקטע מיני, שנינו עוסקים במוזיקה, שנינו אוהבים את אותם סרטים ובכללי יש לנו אותם סוגים של התעניינות .
אני יודעת שזה מוזר שילדה בת 15 תצא עם בחור בן 20 , אבל זה מה שזה,
והוא לא לוחץ עליי בקטע של המין, בכלל, הוא לא מדבר על זה, כל מה שקורה בנינו נעשה מבחירה שלי, וביוזמה שלי , כי הוא מפחד מהקטע שאני קטינה, או לפגוע בי בכלל.
אני לא מרגישה בת 15, אף פעם לא הרגשתי בגילי, אני לא מסוגלת לצאת עם אנשים בטווח הגילאים שלי כי זה פשוט לא מעניין אותי, קשרים נמאסים עליי לאחר שבוע בערך,
וסופסוף מצאתי קשר שהוא נחשב עמיד בשבילי , "ארוך" .
הסיבה היחידה שאני לא מתקדמת בקטע המיני היא בגלל המספר, בגלל ה15 הזה שאמור לקבוע את כל הפנימיות שלי , לדעתי זה לא עובד ככה...
פשוט .. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לדעת שלא אכאיב לו ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריה של דניאלה
מירב שרון20/10/2011אין לך מה למהר לסקס עם גבר בן 20 כשאת רק בת 15, מה שיכול "להכאיב" לו זה שהוא יסתכן מבחינת החוק, הרבה יותר מאשר באיזה צורה תעשי לו מין אוראלי. אם את אוהבת אותו, תחכי עוד קצת....כי ממה שאני מבינה ממך הוא לא לחוץ על סקס ואם הוא באמת אוהב אותך, הוא יחכה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ, בקטע הזה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד21/10/2011יופי שחשבת ויופי שיש לכם דברים משותפים.....באמת
וזה לא מוזר אני יכולה להבין אותך ואני מאמינה לך שאת אוהבת אותו
אבל כדאי רצוי לחכות עם הנושא המיני ...אם הוא לא מעלה את זה אין לך סיבה למהר
תשארי את זה במקום של אינטימיות מיוחדת: חם, קרבה אינטימית....קשר מוחד ובעוד ....
תעברו למיניות יבשה ואז ליותר מיניות אינטימית ואז למין למלא....
את צעירה ואם הקשר חשוב לכם ...הזמן לא יפגע בזה ואז הוא לא במצב שהוא עובר על החוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי אחלה עצה בשבילך....
אסי12/10/2011יש אתר שעוזר בדיוק בדברים האלה קוראים לו "מתייעצים"
זה אתר חדש שיוכל לייעץ לך מה לעשות בסיטואציות כאלה
חפשי בגוגל ותנסי...
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)