הגוף שלי מוזר ואני מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגוף שלי מוזר ואני מבולבלת
    בת 16...
    13/10/2011

התחלתי להתפתח בכיתה ו' אני מאוד פתוחה בקשר למיניות שלי אבל איכשהו בסוף אני תמיד מרגישה מזויפת אני מדברת על הכול אבל אני לא עושה כלום וזין מגעיל אותי אני לא מוכנה לכלום,בכיתה ח' התחלתי לשים לב שהשוני בין שני השדיים שלי הוא כבר לא קטן ולא חיוני השד הימני נפול מוזר וקטן יותר מהשמאלי. הימני ניראה כאילו פשוט שמו איזו שהי כמות משקל שגורמת לו ליפול כאילו שמו שם מים או משו והשמאלי עומד עגול יפה ומרשים ומלא מנופח...אם הוא היה יותר גדול הוא היה נראה כמו סליקון ההבדל בינהם מציק לי בעניים ואני משתדלת לא להסתכל על זה בכלל יש משו לעשות? זה שלב שיעבור? יש לזה פיתרון? אני D 75 זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבת 16 שלום

מירב שרון
    13/10/2011

מצד אחד את אומרת שאת מחוברת למיניות שלך, במה זה מתבטא? האם את מחוברת לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות? אם כן, אז מה מזויף בזה? זה בתור התחלה הכי חשוב, השלב הבא זה לגלות את המיניות שלך עם אחרים....עוד משהו, ציינת ש-"זין מגעיל אותי", מדוע? האם יש לך משיכה לבנים/לבנות?
    לגבי חוסר הסימטריה בשדיים, זה טבעי שלאורך קו הגוף יהיה חוסר סימטריה, זה מלמעלה עד למטה יכול להתבטא בנחיר אחד יותר גדול מהשני, שד אחד יותר גדול מהשני, אשך אחד יותר גדול מהשני וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו