מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- hi,עזכה בבקשהחסויi14/10/2011
שלום,אני רוצה לשאול בקשר לקיום יחסי מין אנאליים עם חבר שלי אנחנו בני 17ומאוד רוצים את זה ,עכשיו אני הבנתי שצריך לשים קונדום אבל אני בחיים לא שכבתי עם אף אחד וקיימתי יחסי מין אנאלי עם מישהו אז אני לא צריכה לשים אבל השאלה שלי האם הוא צריך לשים למרות שהוא גם אפ פעם לא קיים עם אפ אחת ,,ואני לא רוצה שהשפיכה שלו תישפך כאילו הזרע אני לא רוצה שזה ישפך לי באחורנית שלי או בנרתיק כי אנחנו לא מעוניינים לגוון וזה אסור גם משום שזה יהיה מלא חיידקים וזיהומים ועשוי לגרום לדלקות וכולי אם הוא יתחיל מאחורה ויגמור מקדימה .אנחנו לא נעשה את זה!.אבל בכול זאת שהוא ישים על מנת שהשפיכה שלו תישאר בקונדום כשנקיים יחסי מין אנאליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hi,עזכה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/10/2011אם את בטוחה שאתם הפעם הראשונה אחד לשני אז אין חובה לקונדום.
כמה דברים ...חומר סיכה וחדירה מאד איטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוג שאלה
חסויi15/10/2011אפשר להשתמש בולויטה 'קרם' לא לנרתיק אילה לאנאלי ,מה את יכולה להציע לי חוצ מחומרי סיכה ,שמן ענבים או חיטה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוג שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד15/10/2011אני צריכה לברר ,רק לא שמן שצריך למהל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)