hi,עזכה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hi,עזכה בבקשה
    חסויi
    14/10/2011

שלום,אני רוצה לשאול בקשר לקיום יחסי מין אנאליים עם חבר שלי אנחנו בני 17ומאוד רוצים את זה ,עכשיו אני הבנתי שצריך לשים קונדום אבל אני בחיים לא שכבתי עם אף אחד וקיימתי יחסי מין אנאלי עם מישהו אז אני לא צריכה לשים אבל השאלה שלי האם הוא צריך לשים למרות שהוא גם אפ פעם לא קיים עם אפ אחת ,,ואני לא רוצה שהשפיכה שלו תישפך כאילו הזרע אני לא רוצה שזה ישפך לי באחורנית שלי או בנרתיק כי אנחנו לא מעוניינים לגוון וזה אסור גם משום שזה יהיה מלא חיידקים וזיהומים ועשוי לגרום לדלקות וכולי אם הוא יתחיל מאחורה ויגמור מקדימה .אנחנו לא נעשה את זה!.אבל בכול זאת שהוא ישים על מנת שהשפיכה שלו תישאר בקונדום כשנקיים יחסי מין אנאליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hi,עזכה בבקשה

הוספת תגובה

• hi,עזכה בבקשה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    14/10/2011

אם את בטוחה שאתם הפעם הראשונה אחד לשני אז אין חובה לקונדום.
    כמה דברים ...חומר סיכה וחדירה מאד איטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוג שאלה

חסויi
    15/10/2011

אפשר להשתמש בולויטה 'קרם' לא לנרתיק אילה לאנאלי ,מה את יכולה להציע לי חוצ מחומרי סיכה ,שמן ענבים או חיטה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוג שאלה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    15/10/2011

אני צריכה לברר ,רק לא שמן שצריך למהל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו