מין ללא קונדום .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין ללא קונדום .
    בת 16 .
    15/10/2011

שלום , רציתי לשאול שאלה שבעיני היא מאוד חשובה . אני בת 16 ואני בקשר של תשעה חודשים עם חבר שלי , אנחנו קיימנו יחסי מין עם קונדום בזמן שאני נוטלת גלולות למען הגברת הבטיחות .. העניין הוא שהקונדומים בימינו הם עניין לא זול ואנחנו מאוד פעילים מינית . אני נוטלת גלולות מרסילון בצורה סדירה וברצוני לדעת מה אחוז ההגנה של הגלולות האלה ומה דעתך בנוגע לקיום יחסי מין ללא קונדום במהלך נטילת גלולות , כדאי או שלא מומלץ ?
    אני נוטלת גלולות כבר שלושה חודשים ורציתי אם קיימת דרך לדעת שהגלולות משפיעות עליי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין ללא קונדום .

הוספת תגובה

• מין ללא קונדום . - תגובה

דניאלה פרייפלד
    15/10/2011

כל הכבוד על לקיחת האחריות !!!
    אני ממליצה לפחותבחודש הראשוןלהשתמש גלולה + קונדום בעיקר לאפשר להתרגל לגלולוה ולקחת אותה יום יום באופן סדיר סביב אותה שעה. זה לא ברור מאליו ולכן הקונדום
    אבל ממה שאת מספרת נשמע שאת אחראית לא מפספסת ואת הכנסת את הגלולה לחייך כהרגל!!! לכן אם יש אימון ביחסים ואתלא חוששת ממחלות אין מניעה להיפגש ללא קונדום.
    תהנו!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועם ..

בת 16 .
    15/10/2011

כן חמוד\ה קיבלתי מחזור לפני 4 שנים .. בקשר לעניין של פאקצה אני לא מוצאת שום קשר בין יחסי מין לכינוי הזה . והעובדה שאני לוקחת אחראיות לא אמורה לגרום לך כאב .
    גיל זה רק מספר ואת\ה עדיין נמצא בשלב שההתנהגות שלך ילדותית ואת\ה לא מסוגלת לקבל שאלות בבגרות היא לא בסדר ..

ד'א בהמשך לשאלתי רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכולה לדעת שהגלולות משפיעות עלי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    15/10/2011

אין דרך לדעת חוץ מלסמוך על הגלולה שהיא אכן הכי יעילה במניעת הריון כל עוד את מקפידה לקחת אותה יום יום בלי פספוסים. יש נערות שלוקחות גלולות על מנת להסדיר מחזור ואז יש להן הוכחה פיזית שהגלולה משפיעה עליהן מעבר למניעת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש

דורון
    15/10/2011

הורגות אותי ילדות כמוך שחשות בוגרות

תטפלי באקנה שלך במקום לחוש בת 23

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועם .

בת 16 .
    16/10/2011

חחחחחחחח אני כ'כ לא הולכת לריב איתך על זה ילדה בת 12 תתבגרי כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו