מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמור18/10/2011
היי .. ישלי הרבה חברים כשבר עשו את זה ואני עדיין לא .. לא בגלל שלא הייתה לי תאופציה אלה בגללל שאני מפחד .. אני מפחד שאני לא ידע מה לעשות ולאן להכניס את איבר מיני .. והאם זה נכנס בקלות או שצריך "לכוון" שהאיבר יכנס פנימה ובכלללי מה לעשות .. אני מאדו רוצה לעשות את זה כבר מבקש עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה ?
דורון18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/10/2011או קיי
קודם בן כמה אתה
רצוי לעשות את זה בתוך קשר של חברות ולא משום שכל הסביבה עשתה את זה!!!
אז אולי הרווחת מזה שאתה חושש וזה גם מראה שאתה לא מוכן נפשית לזה כלומר אתה טיפוס אחר מחברך וזה בסדר להיות אחר.
הפעם הראשונה צריכה להיות שונה כי זו הפעם הראשונה. שיווצר קשר נפשי כלשהו וכך גם המיניות תהיה שונה כי תרצה להכיר את .....לא סתם לחדור ולגמור...
אז ההצעה שלי אליך לא להיות בלחץ .
היום בכל חנות ספרים יש ספרים על מיניות למתבגרים כדאי להשקיע ואז יש איורים ... יש את הספר "המדריך הישראלי למתבגרים" של טלי רוזין ועמוס בר, מומלץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)