עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מור
    18/10/2011

היי .. ישלי הרבה חברים כשבר עשו את זה ואני עדיין לא .. לא בגלל שלא הייתה לי תאופציה אלה בגללל שאני מפחד .. אני מפחד שאני לא ידע מה לעשות ולאן להכניס את איבר מיני .. והאם זה נכנס בקלות או שצריך "לכוון" שהאיבר יכנס פנימה ובכלללי מה לעשות .. אני מאדו רוצה לעשות את זה כבר מבקש עזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• בן כמה ?

דורון
    18/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    18/10/2011

או קיי
    קודם בן כמה אתה
    רצוי לעשות את זה בתוך קשר של חברות ולא משום שכל הסביבה עשתה את זה!!!
    אז אולי הרווחת מזה שאתה חושש וזה גם מראה שאתה לא מוכן נפשית לזה כלומר אתה טיפוס אחר מחברך וזה בסדר להיות אחר.
    הפעם הראשונה צריכה להיות שונה כי זו הפעם הראשונה. שיווצר קשר נפשי כלשהו וכך גם המיניות תהיה שונה כי תרצה להכיר את .....לא סתם לחדור ולגמור...
    אז ההצעה שלי אליך לא להיות בלחץ .
    היום בכל חנות ספרים יש ספרים על מיניות למתבגרים כדאי להשקיע ואז יש איורים ... יש את הספר "המדריך הישראלי למתבגרים" של טלי רוזין ועמוס בר, מומלץ בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו