בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מיכאל
    18/10/2011

אני בן 16 ואני וחברה שלי מקיימים יחסי מין מזה מספר חודשים. במהלך השבועיים, האחרונים במהלך יחסי המין יורדת לי מעט הזיקפה מה שמוביל לחוסר הנאה מצד חברתי.
    ממה הדבר יכול לנבוע ומה עלי לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• למיכאל שלום

מירב שרון
    19/10/2011

מספיק שזה קרה לך פעם אחת כדי שזה יהפוך להיות משהו שמעסיק/מטריד אותך ואז זה מעין "כדור שלג", מה שנקרא "חרדת ביצוע". האם קורה שמאז שיש את הקושי אז תוך כדי אתה מתחיל להתעסק במחשבות של "האם יעמוד לי/לא יעמוד לי"? אם כן, אז מה שקורה זה שאתה "מתנתק" מהגוף ומהתחושות הפיזיות ועסוק במחשבות מטרידות, מה שלא מאפשר לך להיות בכאן ועכשיו. אני ממליצה בחום לחזור לכל מה שנקא outer-sex להוריד למשך זמן את הגורם המלחיץ שזה חדירה ולנסות להתחבר אך ורק לגוף ולתחושות הפיזיות, האם העור שלה רך, יבש, רוב, ריחות גוף וכד' ואם יש מחשבות מטרידות אז להכניס אותם למגירה דמיונית ולהמתקד במחשבות על הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירב שרון

מיכאל
    19/10/2011

ניסיתי את מה שאת אמרת ואכן כל עוד אין חדירה (מין אורלי לדוגמא) הכל בסדר. השאלה האם יש פיתרון כלשהו חוץ מ"לשים בצד" כיוון שעד כה הדבר לא עזר...
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פיתרון

מירב שרון
    19/10/2011

אם חזרתם ל-outer-sex אז עכשיו תנסה את מה שהצעתי, כדאי לנסות בתורות ולא במקביל שאתה תיגע בה והיא תיגע בך, כשאתה נוגע בה, תשאל את עצמך מה התחושות הפיזיות שיש לך? לגבי חום גוף, לגבי העור והמרקם שלו, לגבי רטיבות/יובש וכד' אך ורק הגוף ומה הוא אומר, כשהיא נוגעת בך אותו כנ"ל תשאל את עצמך מה אתה חש, לא מה אתה מרגיש, אלא מה הגוף אומר לך. תתן לה את אותן ההנחיות ושניכם בסוף תתנו פידבק אחד לשני איך היה המגע בקבלה ובנתינה. אם תוך כדי יש מחשבות מטרידות, תכניס למגירה דמיונית ותתפקס מחדש לגבי הגוף....אם זה עובד אז תעשו את גם בסקס, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו