מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתמודאג19/10/2011
אהלן אני בן 18 ואני מקיים יחסי מין מזה כבר שנתיים.
לצערי הרב , ב80 אחוז מהמשגלים שהיו [והיו לא מעט, לאו דווקא עם מספר גדול של בנות], אני שפכתי תוך 5 דקות גג.
יש לציין שהיחסי מין בוצעו עם קונדום.
אני רואה ביחסי מין כסיפוק מיני נטו ולא כאקט שמביע אהבה [אני יוצא כרגע עם מישהי וקיימנו יחסי מין כבר 3 פעמים עם קונדום ובשלושת הפעמים גמרתי תוך 5 דקות גג].
יש סיכוי שפה הבעיה שלי? פסיכולוגית נטו?
אני ממש אובד עצות, זה מתחיל לערער את הבטחון שלי.
נניח וזו אכן בעיה פסיכולוגית, איך אני אמור לטפל בזה? קשה לי לראות את הפרצוף המאוכזב של הפרטנרית ובמיוחד לשמוע את הניחומים של "לא נורא זה קורה לכולם".
איך אני מטפל בזה?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויישש
דורון19/10/2011איזה מסכן.........
5 דקות ?! איזה מסכנות הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג שלום
מירב שרון19/10/2011אני מבינה ממך שאתה יותר מודאג מכך שיש לך שפיכה מוקדמת מאשר מכך שעבורך יחסי מין זה אך ורק למען סיפוק ולא כאקט של אהבה. אני מאמינה שכן יש קשר בין השניים, כי אם זה רק אקט מיני אז אפשר "לגמור עם זה מהר". טרם בדקת מה קורה לך בסקס כאשר אתה בקשר עם מישהי שיש גם אהבה וגם סקס, שווה לבדוק את זה... אם מטרתך ללמוד לשלוט על השפיכה, בתור התחלה יש כל מיני תרגילים שאתה יכול לעשות כגון התחל-הפסק (תמצא בגוגל). כמו כן, אפשר למרוח מאלחש על הפין 20 דק' לפני סקס וגם זה יכול לעזור. בתקווה שאתה משתמש בקונדומים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מודאג19/10/2011כרגע אני בתחילתה של מערכת יחסים עם מישהי.
היא נורא לטעמי ואני חושב שהרגש יכול להגיע רחוק..הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איך להפוך את הסקס מבחינתי מאקט מיני בלבד לחוויה אינטימית ורומנטית..
איך אני עושה את הסוויטצ' הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/10/2011בכך שלא תמהר איתה להגיע למיטה, תבנה את הקשר באופן הדרגתי, תלמד להכיר את הבן אדם והיא אותך ולאט לאט גם שיבוא המגע הפיזי, כשתגיעו לשלב של סקס כבר יהיה ביניכם ביטחון, אמון, תקשורת פתוחה, כבוד הדדי וכד'. ואם כבר הגעתם למיטה אפשר לבקש ממנה לעשות stop אח"כ rewind ואז להתחיל מהתחלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)