מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות עם חברעמית23/10/2011
שלום, יש לי חבר שהוא הומו ובעל ניסיון עם בנים. יש לי חשק ממש עז לנסות לאונן איתו כדי לראות מה זה עושה לי. אני קצת מבולבל ורציתי לנסות ולראות את התגובות שלי. האם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם? צריך קונדום? ואם נזרום ליותר מזה, יש סכנה בגלל שהוא כבר היה עם כמה בנים בסקס? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית שלום
מירב שרון24/10/2011קודם כל זה לגמרי לגיטימי לאפשר לעצמך לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך, אם זה בנים/בנות. אם ההתנסות עם עם מישהו שכן יש לו ניסיון מיני קודם אז יש סיכון של מחלות מין ולכן מאוד חשוב להשתמש בקונדום גם ב-outer-sex (כל המשחק המוקדם שלפני חדירה) וגם בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOuter sex
עמית24/10/2011המונח מתייחס גם לאוננות הדדית וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/10/2011איידס הוא נגיף שנישא בחמישה נוזלי גוף: דם, זרע, נוזל הזרע (הנוזל השקוף הנפלט מאיבר המין הגברי לפני הזרע), הפרשות הנרתיק וחלב אם.
אם אתה מקיים יחסים לא מוגנים עם גבר שהיו לו פרטנרים קודמים אז אתה לוקח סיכון של הידבקות במחלות מין כגון איידס. לכן הייתי מציעה שגם ב-outersex לא תיקח סיכונים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה אבל...
עמית24/10/2011הכוונה גם לנשיקה ואוננות הדדית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/10/2011איידס לא עובר בנשיקות, אלא אם כן יש פצע פתוח..באוננות הדדית יש את נוזל הזרע וזה כבר סיפור אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
עמית24/10/2011אני בכלל שאלתי מה הכוונה ב-אווטר סקס... האם הכוונה גם לאוננות הדדית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב שרון25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)