מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- פפילומהאיתי27/10/2011
אני וחברה שלי שנינו בתיכון, חברים כמה חודשים ושנינו רוצים לעשות סקס.
אבל היא אמרה שאמא שלה אמרה לה שלא לעשות לפני שהיא עושה חיסון פפילומה.
האם אסור לעשות סקס לפני שהיא מתחסנת? אם היא לא מתחסנת אז קונדום עוזר?
ואיך יודעים אם יש סיכון להידבק אחד מהשני אם לשנינו זאת תהיה הפעם הראשונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי שלום
מירב שרון27/10/2011אמא של חברתך המליצה לבתה להתחסן נגד וירוס הפפילומה מתוך דאגה כלפיה ובצדק. אבל מה, אם שניכם בתולים אז אין ממה לחשוש שמה היא עלולה להידבק ממך בוירוס הפפילומה. בלי קשר יש מקום לאמצעי מניעה כלשהו קונדום/גלולות וכד' על מנת למנוע הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם
איתי28/10/2011אין סיכוי שלאחד מאיתנו יש את הוירוס ומישהו מאיתנו ידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
איתי28/10/2011נוסף על כך היא אמרה שגם אם לשנינו אין ומקיימים יחסי מין, אז גם אחרי פעם אחת אין טעם לבצע את החיסון... זה נכון? זה משפיע קיום יחסי מין בטוחים אם לשנינו אין? כמו שאמרת שבגלל ששנינו בתולים אין סיכוי שנדביק זה את זו.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון
מירב שרון28/10/2011זה אומר שרק בתולות יכולות להתחסן וזה ממש לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניכם בתולים אז אין ממה לחשוש
מירב שרון28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס הפפילומה
דן03/02/2012יש לי מס' שאלות הקשורות לנושא זה:
אני בת 18 וכבר קיימתי יחסי מין , ידוע לי שאני יכולה לעשות את החיסון למרות העובדה הזאת.
החיסון מחולק ל-3 חיסונים בטווחי זמן שונים , השאלה שלי היא האם אני יכולה להמשיך לקיים יחסי מין עם חבר שלי בין חיסון לחיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2012בין חיסון לחיסון תשתמשו בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)