מודאאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאאגת
    רווית
    30/10/2011

שלום
    חבר שלי גמר לאחר שעשיתי לו ביד כאשר איבר מינו מחוץ למכנסיו ווהא שם שמיכה מתחת לפלג גוף התחתון הוא גמר אני הייתי רחוקה ממנו אחרי זה שטפתי ידיים עם סבון ומים 3 פעמים ליתר ביטחון למרות שגם נזל הסיכה לא נפלט בזמן שעשיתי לו ביד
    לאחר זמן של 15-20 דקות אולי פחות
    נגעתי במכנסיו לא חשתי רטיבות לאחר ככמה דקות חזרתי לביתי
    ונגעתי במפשעות כזה לא קרוב לנרתיק או משהוו
    עכשיו האם זרע שנגיד נפלט ממנו נגיד וירד למכנסיו למרות שידברתי על זה עם חבר שלי
    והוא אמר שהכמנס שלו היה יבש כי הוא מקפיד על כך ושזה אפילו לא היא קרוב למכנסיו
    אך בכל זאת
    אם ונגיד היה הזרע יכול לעבור מהמכנס ליד שלי?
    והאם יש לי סיבה לדאוג
    הייתי ביום הרביעי של המחזור שלי הדימום המשיך כרגיל..
    המחזור שלי די קבוע והמרחק הממוצע ב-3 מחזורים האחרונים הוא 31 יון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאאגת

הוספת תגובה

• מודאאגת - תגובה

דניאלה פרייפלד
    31/10/2011

לפי הבנתי את התאור שלך הוא גמר במכנסיו אם כך, זרע אינו חודר בד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבננת

רווית
    31/10/2011

הוא גמר שאיבר מיננו מוחץ למכנסיו ומעל איבר מינו מתחת לשמיכה הוא טוען כי מכנסיו היו יבשים חשוב לציין עבר זמן מה 15 עשד 20 דקות וגם שנגעתי בעצמי לאחר שחזרתי הביתה והלכתי בחוץ נגעתי במפשעות לא קרוב לנרתי'
    יש חשש להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    31/10/2011

הבנתי ממך שהיית באמצע מחזור כשזה קרה ושהדימום המשיך כרגיל באותו שבוע אז אין חשש להריון לא רצוי. ככה או אחרת מהתיאור שלך, אין חשש להריון לא רצוי כי לא היה מגע ישיר בין פין לפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו