מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מיןיונתן03/11/2011
אני לא מבין למה אני כבר בן 15 והאיבר מין שלי עדיין קטן מאוד ואני דיי מתבייש להתקלח אחרי משחק עם החברים(אני משחק כדורגל)
למה? =(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונתן שלום
מירב שרון03/11/2011אני מבינה שזב נורא מטריד אותך, אתה לא לבד, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום הזה, רוב הבנים מוטרדים מהגודל של הפין שלהם. למרות שפעם אחר פעם אנחנו מסבירים שאין לגודל שום חשיבות, הרי רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז האורך לא רלוונטי...זה מה שאתה עושה עם כל שאר הגוף שלך בסקס עם בחירת לבך, ועד כמה שאתה יודע איך לענג אותה...ובכ"ז לא ציינת מה אורך הפין שלך במצב זקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הפין
יונתן03/11/2011במצב זקפה 11-12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/11/2011הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז נכון שאצלך הוא קצת מתחת לטווח הנורמה, אבל אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית, כנ"ל לגבי הפין שלך....כמו בכל שאר התכונות הפיזיות זה לגיטימי שיהיה שונות, גם אצל נשים יש כאלה עם חזה קטן לעומת אחרות עם חזה גדול, גבוהים לעומת נמוכים, שמנים לעומת רזים, וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)