איבר מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין
    יונתן
    03/11/2011

אני לא מבין למה אני כבר בן 15 והאיבר מין שלי עדיין קטן מאוד ואני דיי מתבייש להתקלח אחרי משחק עם החברים(אני משחק כדורגל)
    למה? =(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין

הוספת תגובה

• ליונתן שלום

מירב שרון
    03/11/2011

אני מבינה שזב נורא מטריד אותך, אתה לא לבד, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום הזה, רוב הבנים מוטרדים מהגודל של הפין שלהם. למרות שפעם אחר פעם אנחנו מסבירים שאין לגודל שום חשיבות, הרי רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז האורך לא רלוונטי...זה מה שאתה עושה עם כל שאר הגוף שלך בסקס עם בחירת לבך, ועד כמה שאתה יודע איך לענג אותה...ובכ"ז לא ציינת מה אורך הפין שלך במצב זקפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הפין

יונתן
    03/11/2011

במצב זקפה 11-12

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/11/2011

הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז נכון שאצלך הוא קצת מתחת לטווח הנורמה, אבל אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית, כנ"ל לגבי הפין שלך....כמו בכל שאר התכונות הפיזיות זה לגיטימי שיהיה שונות, גם אצל נשים יש כאלה עם חזה קטן לעומת אחרות עם חזה גדול, גבוהים לעומת נמוכים, שמנים לעומת רזים, וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו