טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 18 ואני וחבר שלי רוצים לקיים מין אנאלי רק שאני לא בטוחה שאני רוצה כי אף פעם לא ניסיתי, ואני מפחדת שזה יכול לגרום לנזקים וגם שמעתי שזה כואב אבל מה שאני הכי חוששת לגביו זה טחורים, שמעתי שמין אנאלי גורם לטחורים אבל אם נבצע מין אנאלי לעיתים רחוקות האם יש סיכון? ואם כן איך אפשר להימנע ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפני כל מעשה את קודם צריכה להחליט אם את רוצה להתנסות ואם תחליתי שכן אני מקווה שהקשר בנוי על הקשבה הדדית ואם תוך כדי תשני את דעתך הוא צריך לעצור!!!! לגבי טחורים יש בנות שעשות זאת ואין ...ויש שאכן... אבל ליתר הבנה של טחורים כדאי לברר בפורום גניקולוגיה נערות חשוב, אם תחליטי שכן ,הרבה חומר סיכה חדירה איטית יש שעושות חוקן ביתי למנוע ליכלוך.. רצוי עם קונדום וחשוב לא לעבור ממין אנאלי לחדירה נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד