גלולות למניעת הריון .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות למניעת הריון .
    בת 16 .
    08/11/2011

לפי מה שהבנתי גלולות למניעת הריון צריך לנטול במשך 21 ימים ולהפסיק לשבוע .
    אם נניח סיימתי חפיסה ביום רביעי , אז שבוע לאחר מכן אני אמורה להתחיל לנטול את החפיסה הבאה ביום רביעי או חמישי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות למניעת הריון .

הוספת תגובה

• גלולות למניעת הריון . - תגובה

דניאלה פרייפלד
    08/11/2011

בבקשה לפנות שאלה זו בפורום גניקולוגיה נערות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

שי
    10/11/2011

7 ימים מהגלולה האחרונה, ביום השמיני את לוקחת גלולה הבאה
    אני ישר נרשמתי כשהתחלתי לקחת פליים למזכירונט שמגיע חינם עם הגלולות האלה, וזה גם עושה לי הפסקה ומזכיר לקחת ביום שאני אמורה לחזור עם סמס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

:)
    30/11/2011

מה שאת עושה את מחשבת 7 ימים וחוזרת ביום ה-8 לגלולות, אני לא יודעת איזה גלולות את לוקחת אבל אני משתמשת לגלולות שלי פמינט בשירות של מזכירונט וזה חינם ומזכיר לקחת גלולה, זה גם עושה לך הפסקה ושולח לך הודעה לנייד כשאת אמורה לקחת חפיסה חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו